09 oct. 2023 | 18:58

Ciprian Marica, război cu poliția după ce a rămas fără permis: ”Să te lauzi că dai amenzi persoanelor cunoscute mi se pare de copii mici”

SPORT
Ciprian Marica, război cu poliția după ce a rămas fără permis: ”Să te lauzi că dai amenzi persoanelor cunoscute mi se pare de copii mici”

La două zile după ce Marius Lăcătuș a rămas fără permis de conducere, și Ciprian Marica, acționar la Farul Contanța, a pățit același lucru El a reacționat după ce a rămas ”pieton” și a atacat Poliția Română. El a spus că oamenii legii ar trebui să aibă alte priorități pe ordinea de zi.

Reacția lui Ciprian Marica după ce a rămas fără permis

Ciprian Marica (38 de ani) a rămas fără permisul de conducere pe data de 8 octombrie, pentru că nu a respectat semnificația culorii roșie a semaforului și nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare. Fostul internațional român a primit și o amendă de 1.450 de lei și a predat carnetul pentru 30 de zile.

Ciprian Marica  a vorbit la PlaySport Live despre fapta pe care a comis-o în trafic și s-a arătat supărat pentru că s-a aflat foarte repede că a rămas fără permis. În plus, fostul atacant a spus că Poliția Română ar trebui să aibă alte priorități.

Ciprian Marica, război cu poliția, după ce a rămas fără permis: ”Să te lauzi că dai amenzi persoanelor cunoscute mi se pare de copii mici”

Ciprian Marica, după ce Farul a devenit campioana României, în mai 2023. Sursa foto: Facebook

”Nu am vrut să mă cert cu Poliția Română pentru o divergență și anume că și pe portocaliu se ia carnetul. Eram cu copiii, era duminică, veneam de la biserică. Într-adevăr, era portocaliu când am trecut eu, dar nu ai voie, forțezi pe portocaliu trebuie să fii atent. Nu ai voie.

Nu am intrat într-o polemică cu dumnealor. Mi-au spus că am forțat portocaliul iar oamenii au arătat că pot fi mai catolici decât Papa. Asta este, dacă așa au considerat dânșii nu vreau să intru în polemică și conflict, o să fiu mai atent data viitoare”, a spus Marica, la PlaySport Review.

Ciprian Marica a spus că i s-a făcut și testul pentru alcoolemie și a mai susținut că pedeapsa primită a fost una exagerată și a explicat și de ce.

S-au gândit să dea acum exemple cu noi, mi se pare exagerată povestea. Mă uitam și la știri, eram asociat cu Dănuț Lupu, care nu știu ce a făcut, mereu să exagereze. Dar să te lauzi cu astfel de lucruri, că dai amenzi persoanelor cunoscute mi se pare așa de copii mici.

Când e plină țara de droguri și nu face nimeni nimic nu ne lăudăm cu o captură, cu lucruri cu adevărat importante, dar Poliția Română dă comunicat cu mine pentru că am trecut pe roșu. Mi se pare cam mult”, a adăugat Ciprian Marica pentru sursa citată.

Și Marius Lăcătuș a rămas fără permis de conducere

În dimineața zilei de 6 octombrie, și legenda Stelei, Marius Lăcătuș, a rămas fără permis de conducere. Acesta se afla în zona Gării de Nord, în momentul în care a fost oprit de agenți de la Poliția Rutieră pentru că nu a acordat ”prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public”, potrivit Poliției Capitalei.

Citește și: Marius Lăcătuș, taxat de „rivali”. De ce a rămas „Fiara” fără permis de conducere

Marius Lăcătuș a primit și o amendă în valoare de 870 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Dănuț Lupu condamnat pentru conducere fără permis

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare, după ce a fost prins de două ori conducând fără permis. Fostului fotbalist i-a fost anulat carnetul de șofer încă din 30 aprilie 2001, când a fost surprins la volan după ce consumase băuturi alcoolice.

Citește și: Reacția lui Dănuț Lupu după ce a fost condamnat la închisoare. A plâns în direct. Când se va preda: ”Mă vor lua de la frontieră”

La anunțarea deciziei, Dănut Lupu se afla în Dubai și a revenit în țară duminică, 8 octombrie. El a fost încătușat de polițiști pe aeroportul din Otopeni și a fost dus la Penitenciarul Rahova. Acesta și-a ascuns cătușele cu o haină și nu a declarat nimic în momentul în care a fost escortat de polițiști spre ieșirea din aeroport.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele