26 nov. 2023 | 18:58

Ce primă colosală primesc angajații de la Ferrari de Crăciun: ”De la femeia de serviciu până la CEO”

SPORT
Ce primă colosală primesc angajații de la Ferrari de Crăciun: ”De la femeia de serviciu până la CEO”

Romina Gingașu este soția lui Piero Ferrari, patronul fabricii cu același nume. Aceasta a dezvăluit ce primă de Crăciun primesc angajații de la firma soțului său. De la femeia de serviciu și până la CEO, toți primesc aceeași sumă fabuloasă. Românca este căsătorită din anul 2021 cu Piero Ferrari, în vârstă de 77 de ani.

Prima uriașă pe care o primesc angații Ferrrari

Romina Gingașu, în vârstă de 34 de ani, este căsătorită cu Piero Ferrar, unul dintre proprietarii Ferrari, a cărui avere este estimată la 6,3 miliarde de euro. Invitată la emisiunea de la Digi24, „În fața ta”, românca a vorbit despre compania soțului ei, despre motivul pentru care a ales să se căsătorească cu un bărbat cu 43 de ani mai în vârstă, dar și despre prima uriașă pe care o primesc angajații Ferrari de Crăciun.

În 2016, când a început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Romina Gingașu a dezvăluit că anul acesta, datorită performanței companiei, toți cei 5.000 de angajați vor fi recompensați cu suma de 17.000 euro.

Ce primă colosală primesc angajații de la Ferrari de Crăciun: ”De la femeia de serviciu până la CEO”

Romina Gin gașu, soția prorpietarului Ferrari. Sursa foto: Instagram

”Compania asta pentru mine e cea mai mare onoare care mi-a fost dată. Când intru în companie se simte că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, e un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți.

În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați”, a spus Romina Gingașu, potrivit Digi24.

De ce s-a căsătorit cu Pierro Ferrari

Mulți au criticat povestea de dragoste din romăncă și patronul Ferrari din cauza diferenței de vârstă dintre ei. Romina Gingașu a răspuns sincer atunci când a fost întrebată de ce s-a căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. ”Pentru că suntem foarte bine împreună și iubirea n-are vârstă.”

Citește și: Ferrari va accepta criptomonedele ca modalitate de plată pentru mașinile sale: Țara în care îți iei mașini de lux cu Bitcoin

Romina Gingașu a dezvăuit detalii și despre începutul relației cu Piero Ferrari. Prima întâlnire dintre cei doi a fost una indetă, iar românca spus la ce test a supus-o miliardarul. Cei doi s-au întâlnit în scop profesional, aceasta încercând să îi vândă un avion privat acestuia.

”Am încercat șase luni de zile să-i vând un avion și m-a refuzat. După multe refuzuri, m-a invitat la cină. La prima întâlnire mi-a făcut un test. Piero m-a întrebat ce părere am despre situația lui. Am zis că banii aduc un confort și atât, în rest, suntem oameni”, a mai povestit Romina Gingașu.

Se plimbă cu Dacia prin București

În urmă cu o lună, Romina Gingașu a mărturisit că soțului său în place foarte mult să petreacă timp în România și vine în fiecare lună aici. Mai mult, și-au cumpărat chiar și o mașină fabricată în țara noastră. Ei au văzut cele mai frumoase locuri din Capitală de pe bancheta din spate a unei Dacii, în ciuda faptului că își pot permite orice autoturism din lume.

”România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul în Italia este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, spune Romina Gingașu, în urmă cu o lună.

Citește și: Celebritățile nu au gusturi rele: Cele mai speciale mașini ale vedetelor

Înainte de căsătoria cu Piero Ferrari, care a avut loc în 2021, în Capri, Romina Gingașu lucra la o companie care vindea avioane private de lux. În ultimii ani, ea și-a schimbat domeniul de activitate și a început să investească în imobiliare. Până acum a alocat aproximativ zece milioane de euro pentru proiecte rezidențiale, unele fiind în zona Floreasca și zona de nord din București, potrivit Forbes.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele