05 mai 2023 | 12:33

Ce aplicații din categoria Business găsești și poți descărca din AppGallery: Zoom, Teams și Outlook, ușor de folosit pe telefoanele Huawei

ACTUALITATE
Ce aplicații din categoria Business găsești și poți descărca din AppGallery: Zoom, Teams și Outlook, ușor de folosit pe telefoanele Huawei

AppGallery este platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele HUAWEI. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, oferă o colecție masivă de aplicații organizate pentru consumatori din peste 170 de țări și regiuni.

AppGallery oferă o experiență plăcută pentru milioane de consumatori în fiecare zi, cu o creștere majoră care a plasat-o pe locul 3 în Top platforme de aplicații la nivel global. AppGallery are acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar în întreaga lume, cu o creștere de 16% față de T3 din 2020.

Numărul de aplicații care pot fi descărcate din AppGallery pe smartphone-urile HMS a crescut cu 147% față de anul precedent. Peste 220.000 de aplicații sunt integrate cu HMS Core la nivel global, prezentând o creștere cu 120% față de T3 din 2020.

În ceea ce privește siguranța, toate aplicațiile de pe AppGallery au fost testate de Huawei, asigurându-le securitatea și utilizarea normală. AppGallery oferă un sistem de securitate și protecție completă, care include verificarea numelui real al dezvoltatorului, un proces de revizuire în patru pași, protecție la descărcare și instalare, precum și un mecanism de prevenire a unor elemente periculoase pentru funcționarea aplicației.

Aplicațiile din categoria Business, din AppGallery

Aplicațiile din categoria Business pot fi descărcate din AppGallery pe orice telefon Huawei. Prin intermediul acestora, poți seta call-uri video cu echipa, poți trimite și primi emailuri, poți comunica pe chat, poți trimite fișiere și planuri de lucru. Astfel, aplicațiile de acest tip te ajută să îți rezolvi mai ușor taskurile și îți asigură o mai bună comunicare cu colegii de echipă și cu partenerii de business.

Aplicațiile din categoria Business disponibile în AppGallery sunt: Zoom, Teams, Outlook, Microsoft Office, Yahoo Email.

Aplicația Zoom îți oferă chat cu contacte interne și externe, poți plasa și accepta apeluri sau trimite mesaje text, dar și programa o întâlnire video. Îți oferă posibilitatea chat-urilor și canalelor pentru mesagerie, partajare de fișiere și multe altele.

De asemenea, poți să partajezi și să adnotezi conținut în timpul întâlnirilor și să faci brainstorming pe table virtuale, le poți partaja în chat și le poți accesa oricând.

Aplicația te ajută să muți un apel sau o întâlnire între dispozitive cu un singur clic fără întrerupere și să utilizezi aplicația mobilă pentru a începe o întâlnire Zoom Rooms și a partaja conținut.

De menționat este și multi-task-ul pe telefonul Android cu Picture in Picture sau pe tabletă cu Split Screen.

Prin aplicația Teams te poți întâlni online în siguranță cu colegii de echipă, familia sau prietenii. Poți configura ușor o întâlnire în câteva secunde și poți invita pe oricine, prin partajarea unui link sau a unei invitații în calendar.

Aplicația îți oferă posibilitatea unui chat 1-1 sau cu întreaga comunitate. Astfel, poți crea o comunitate dedicată pentru a discuta subiecte specifice și pentru a face planuri.

De asemenea, poți să lucrezi îndeaproape și să colaborezi, ținând conversații organizate pe subiecte și proiecte specifice cu echipe. Mai mult, poți apela video sau audio pe oricine direct în Teams sau poți converti instantaneu un chat de grup într-un apel.

În plus, prin Teams poți trimite fotografii și videoclipuri în chat-uri pentru a partaja rapid și ușor momentele importante și poți utiliza stocarea în cloud pentru a accesa documente și fișiere partajate.

Profită la maxim de întâlnirile tale, utilizând partajarea ecranului, whiteboard-ul sau breakout rooms!

Aplicația Outlook te ajută să-ți conectezi toate conturile de e-mail, calendarele și fișierele într-un singur loc. Prin intermediul ei poți răspunde la emailuri oricând și de oriunde.

În plus, cu ajutorul funcției de Search poți găsi tot ce ai nevoie în emailuri, contacte, evenimente sau fișiere. Fii la curent cu tot ce se întâmplă prin intermediul Calendarului, setează notificările și nu rata niciun eveniment sau ședință!

Microsoft Office combină aplicațiile Word, Excel și PowerPoint, pentru a crea o experiență Office mai simplă și utilă în deplasare de pe un smartphone. Cele mai utilizate instrumente pentru lucrul cu documente, foi de calcul și prezentări, toate dintr-o singură aplicație.

Astfel, poți să creezi, să editezi și să lucrezi împreună cu alte documente Office în timp real. Utilizează șabloane pentru a începe cu ușurință CV-ul, bugetul, prezentările și alte documente și stochează, accesează și caută cu ușurință fișierele Word, Excel, PowerPoint stocate în spațiul de stocare personal în cloud, pe dispozitivul tău sau în compania ta (dacă utilizezi un cont de serviciu).

Cu Yahoo Email te poți dezabona cu un singur click de la mai multe mesaje promoționale în același timp, poți organiza și naviga cu ușurință în căsuța de e-mail prin intermediul filtrelor și poți șterge sau muta până la 10.000 de e-mailuri simultan de la un anumit expeditor sau categorie.

De asemenea, poți obține cele mai bune oferte din căsuța ta de e-mail, prin organizarea în funcție de magazinele tale preferate și categoriile din care faci cumpărături cel mai des și poți conecta mai multe conturi de email (Gmail, AOL, Outlook, MSN, sau Hotmail) în Yahoo Mail, astfel încât să le ai pe toate la un loc pentru un acces rapid.

Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește descărcarea aplicațiilor în telefonul tău Huawei, scanează QR codul de mai jos și vei fi direcționat spre un cont de WhatsApp unde vei primi răspuns de la echipa de suport a Huawei AppGallery sau poți accesa acest link pentru a ajunge direct în acest cont.