27 nov. 2023 | 00:27

Ce a spus Ovidiu Burcă despre viitorul lui la Dinamo, după al 11-lea eșec al ”câinilor” din acest sezon: ”Sunt destul de epuizat”

SPORT
Ce a spus Ovidiu Burcă despre viitorul lui la Dinamo, după al 11-lea eșec al ”câinilor” din acest sezon: ”Sunt destul de epuizat”

Dinamom a mai pierdut un meci și a ajuns la 11 partide fără victorie. După înfrângerea din marele derby cu FCSB, Ovidu Burcă, antrenorul ”câinilor” a vorbit despre situația în care se afl echipa sa, dar și despre plecarea de pe banca tehnică. Iată ce a spus tehnicianul dinamovist.

”Situația e îngrijorătoare”

Dinamo a cedat în fața marii rivale, FCSB, scor 0-1, după ce Florinel Coman a transformat impecabil o lovitură liberă. ”Câinii” au ajuns la 11 meciuri fără victorie în campionat și este din ce în ce mai greu să scape de retrogradare.

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei din Ștefan cel Mare, a tras concluziile la finalul meciului Dinamo – FCSB. Acesta a spus că a fost dezamăgit de unii dintre jucătorii săi și a făcut câteva precizări cu privire la plecarea sa de pe banca tehnică. El a precizat că nu ține de scaun și că urmează o perioadă critică.

Ce a spus Ovidiu Burcă despre viitorul lui la Dinamo, după al 11-lea eșec al ”cîinilor” din acest sezon: ”Sunt destul de epuizat”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo. Sursa foto: Sport Pictures

”Dezamăgit de unii jucători, că nu au avut curajul pe care ar fi trebuit să-l aibă. Puteam marca. Echipele care joacă cu noi înscriu eurogoluri. Din păcate, am avut și jucători accidentanți, suspendați, e aceeași poveste. Am avut claritate, am avut ocazii importante. E o problemă pe care o avem. Am încercat să aduc în teren jucători cu calități ofensive.

Dacă mă întrebați despre plecare, sunt destul de epuizat. Am avut alte șteptări de la acest meci. Vedem ce va fi. E o situație deloc ușoară. Știam că e așa, dar parcă e o energie negativă. E greu să creezi omogenitate în condițiile astea. Situația e îngrijorătoare. Nu ne gândeam că va fi așa greu. Când faci lucrurile din mers, se pierde mult din încredere. Au fost și multe meciuri pierdute nemeritat”, a declarat Ovidiu Burcă.

Răzvan Patriche: ”Suntem cu toții cu capul în pământ”

Intrat pe teren în minutul 29, în locul lui Homawoo, accidentat, Răzvan Patriche a încercat să găsească explicații pentru această nouă înfrângere, Fundașul a afirmat că este un moment foarte dificil și toată lumea este nemulțumită. Căpitanul ”câinilor” a mai spus și că adevăratul derby a fost în tribune.

S-a văzut calitatea. Au reușit să înscrie din faza aia, în rest, am stat bine în teren, defensiv. Astăzi, cred că s-a jucat de la egal la egal. Este un moment foarte dificil, toată lumea este nemulțumită. Nu știu ce trebuie să facem, dar trebuie sa ieșim din această situație. Nu reușim să înscriem, primim gol din faze fixe, mereu trebuie să se întâmple ceva.

Citește și: Florinel Coman, execuție de manual. Ce a spus despre golul marcat împotriva lui Dinamo și cum a numit-o pe marea rivală

Suntem cu toții cu capul în pământ. Nu trebuie să ne plângem de milă, trebuie să mergem înainte, nu ne iartă nimeni. Trebuie să strângem rândurile și să aducem puncte. A fost un teren greu, poate jocul nu s-a ridicat la nivelul unui derby. Dar în tribune a fost derby”, a declarat Răzvan Patriche.

La finalul partidei, dinamoviștii au primit un tratament ostil din partea propriilor fani. Aceștia le-au făcut semn jucătorilor să plece, după parcursul de coșmar din actualul sezon. Pentru Dinamo urmează meciul cu Sepsi, din deplasare.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele