17 mai 2023 | 12:55

Angajări masive în România, se caută 500 de muncitori: nici nu trebuie să ai experiență și lucrezi la birou

ACTUALITATE
Angajări masive în România, se caută 500 de muncitori: nici nu trebuie să ai experiență și lucrezi la birou

O companie mare din România a anunțat că vrea să angajeze 500 de persoane pentru sediul din Constanța, până la sfârșitul anului, potrivit unui comunicat de presă.

„Centrul de suport din Constanța a fost inaugurat în 2019, fiind cel de-al 7-lea hub CGS pe plan local. Încă de la lansare, acesta a avut performanțe peste medie și, din acest motiv, business-ul destinat acestui birou a crescut constant și a generat, astfel, nevoia de a atrage noi talente. În acest moment, în hub-ul din Constanța activează 200 de angajați, unii dintre ei remote”, a declarat Vladimir Sterescu, country manager CGS România, citat de economedia.ro.

Ce trebuie să știi pentru a fi angajat, ce îți oferă compania la schimb

CGS a spus, de asemenea, că zona Constanța oferă companiei, în acest moment, posibilitatea de a angaja 500 de persoane până la final de an, conform sursei citate anterior. În cazul în care ești interesat, află că poți lucra atât de la sediu, cât și în regim remote (telemuncă, de acasă).

Noii angajați urmează să lucreze la proiecte identice cu cele pe care compania le are deja în derulare în cadrul altor sedii CGS România, mai exact pe zona tehnică, vânzări și customer service. La fel ca în cazul celorlalte sedii din țara noastră, și angajații din Constanța vor beneficia de salarii peste media națională, dar și de alte beneficii demne de luat în calcul.

Printre pozițiile scoase „la bătaie” de companie se numără cea de consultant relații clienți, specialist tehnic nivel 1 sau 2, sau specialist vânzări.

Comform companiei, candidatul ideal ar trebui să fie, în general, tânăr și să-și dorească o carieră de lungă durată în cadrul CGS. Există, de asemenea, posibilitatea de evoluție în cadrul firmei.

În concluzie, CGS caută, în acest moment, vorbitori de de limba engleză, franceză, romană și turcă, cu abilități  sportite de a de negocia și gestiona relația cu clienții companiei.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele