16 oct. 2023 | 22:00

Anamaria Prodan iubește din nou. „Viața s-a schimbat cu miliard de grade”. Câți bani a plătit ca să-i apară chipul pe Burj Khalifa

SPORT
Anamaria Prodan iubește din nou. „Viața s-a schimbat cu miliard de grade”. Câți bani a plătit ca să-i apară chipul pe Burj Khalifa

Anamaria Prodan a trecut rapid peste despărțirea de Flavius Nedelea și este din nou îndrăgostită. Chiar fosta soție a antrenorului Laurențiu Reghecampf a dezvăluit povestea de amor, dar nu a rostit și numele bărbatului cu care are o relație.

Anamaria Prodan este din nou îndrăgostită

Anamaria Prodan a avut ghinion în dragoste, după ce s-a despărțit cu scandal de Laurențiu Reghecampf, antrenorul care i-a fost soț mai bine de 13 ani. Relațiile din ultimul an au fost pasagere și s-au aprins și s-au stins destul de rapid. Ultima, cea cu Flavius Nedelea, s-a terminat la doar o lună după ce au decis să spună în public faptul că sunt împreună. Iar povestea lor s-a terminat acum aproape cinci luni.

Dar pentru Anamaria Prodan, cuvântul tristețe nu există, așa că a pornit din nou pe drumul iubirii. A ascultat sfatul unui apropiat și a decis să-și deschidă inima, dar nu a spus și cine este noul bărbat din viața ei.

„Eu stau bine la toate capitolele. Cred că astea sunt singurele lucruri pe care le-am învăţat în ultimii ani, cu tot ce am trăit. Cred că viaţa mea, cumva, lucrurile private, sunt pentru mine.

Iubești din nou?

Da, normal. Noi, oamenii, toată viaţa suntem făcuţi să iubim. Ştii cum e vorba aia? Ce nu te omoară, te face mai puternic.

Învăţăm din fiecare experienţă. Mie, acum, viaţa mi s-a schimbat cu 360 de grade, cu un miliard de grade şi cineva drag m-a învăţat să trăiesc fiecare secundă a vieţii la maximum fără să mă mai gândesc ce spune lumea, ce o să se întâmple. O să cadă drobul de sare? O să merg înainte frumos şi o să iubesc şi o să fiu cel mai fericit om de pe pământ”, a spus impresarul FIFA.

Câți bani a plătit Anamaria Prodan ca să-i apară chipul pe pe cea mai înaltă clădire din lume

Anamaria Prodan își dorește foarte mult să fie în centrul atenției și pare că pentru acest vis este gata să plătească sume generoase. Așa s-a întâmplat și acum câteva zile când a vrut să-și vadă chipul pe cea mai înaltă clădire din lume. Ea a folosit hashtag-ul „Eu sunt Anamaria Prodan” pentru imaginea care a apărut pe Burj Khalifa. Prețul unei reclame pe clădirea de 828 de metri este 60.000 de euro, iar la final de săptămână suma este dublă.

Sursa FOTO: Instagram

Citești și: Cine este bărbatul cu care vrea să se mărite Anamaria Prodan