10 oct. 2023 | 12:29

Altă problemă pentru iPhone 15: de ce se mai plâng utilizatorii care conduc BMW

ACTUALITATE
Altă problemă pentru iPhone 15: de ce se mai plâng utilizatorii care conduc BMW

Problema supraîncălzirii la iPhone 15 a fost cea mai semnalată de utilizatori în ultimul timp. Dar nu e singura.

Ce probleme mai are iPhone 15

Astfel, am descris mai pe larg aici de ce cei care au cumpărat noua serie de smartphone-uri Apple se plângeau de această problemă. Pe scurt, posesorii de iPhone 15 Pro spun că smartphone-urile lor se supraîncălzesc atât de mult încât nu le pot ține în mână – cu un utilizator înregistrând temperaturi arzătoare de 48°C.

Vezi și Supraîncălzirea iPhone 15 – pe ce dă vina Apple pentru problema majoră

Acum, utilzatorii se plâng și de alte probleme, precum cele cu conexiunea wireless și modulul NFC. Pe forumuri și pe platformele sociale s-au înmulțit mesajele celor care se plâng de problemele cu conexiunea Wi-Fi pe iOS 17 și, în special, pe iPhone 15. Utilizatorii se plâng că, în anumite momente, nu se încarcă conținutul paginilor web și al aplicațiilor, ca și cum nu ar exista o conexiune la internet, conform GSMArena.

Vezi și Apple a găsit soluția pentru supraîncălzirea iPhone 15. Cum are de gând să remedieze problema

Ce se întâmplă cu noua serie de telefoane Apple

Cu toate astea, însă, conexiunea merge fără probleme pe alte dispozitive decât cele Apple conectate la aceeași rețea, ceea ce sugerează că noile iPhone-uri au o problemă. Unii dintre utilizatorii care s-au confruntat cu această problemă sugerează dezactivarea și reactivarea conexiunii wireless pentru rezolvarea problemei sau setarea router-ului pe canalele de 20MHz, 40MHz sau 80MHz.

De asemenea, cealaltă problemă nou raportată are în vedere modului NFC. După ce s-au confruntat cu dificultăți în folosirea Apple Pay și au ajuns cu smartphone-urile în service, utilizatorilor li s-a spus că modulul NFC „a murit”. În urma discuțiilor purtate pe platformele sociale, s-a ajuns la concluzia că problema cu NFC-ul a survenit după ce telefoanele au fost încărcate wireless în mașinile BMW și că, în fapt, modulele de încărcare wireless din mașini ar fi responsabile de defectarea smartphone-urilor.

Până acum, rapoartele provin în principal de la proprietarii de iPhone 15 Pro care conduc un BMW. Astfel, dacă aveți un iPhone 15 Pro sau 15 Pro Max și conduceți un BMW, evitați să utilizați încărcarea fără fir a mașinii, cel puțin până când Apple și BMW își dau seama ce nu merge bine.