21 dec. 2023 | 15:53

A doua cea mai bogată soție de fotbalist din lume, despre despărțirea de starul spaniol. Ce a spus vedeta

SPORT
A doua cea mai bogată soție de fotbalist din lume, despre despărțirea de starul spaniol. Ce a spus vedeta

A doua cea mai bogată soție de fotbalist a spus lucrurilor pe nume în privința căsniciei sale cu fostul star al lui Real Madrid, după ce s-a spus că sunt în pragul divorțului. Cei doi sunt împreună din septembrie 2012. Ce a spus vedeta despre mariajul său.

”Vă plac atât de mult telenovelele turcești”

În ultima vreme, în Spania au apărut informații că Pilar Rubio și Sergio Ramos, fundașul echipei Sevilla, nu se mai înțeleg și ar urma o despărțire între cei doi. Vedeta și fostul jucător al lui Real Madrid sunt împreună din 2012 și au patru copii. În urna acestor zvonuri, soția lui Sergio Ramos a ținut să lămurească lucrurile.

Pilar Rubio a pus capăt speculațiilor și a spus că marijul său cu Sergio Ramos este unul fericit și nu au motive să se despartă. Ea a precizat că, în prezent, are mai multe proiecte la Madrid, motiv pentru care nu a mai fost văzută atât de des în compania fotbalistului.

A doua cea mai bogată soție de fotbalist din lume, despre despărțirea de starul spaniol. Ce a spus vedeta

Pilar Rubio și Sergio Ramos.

”Întotdeauna am fost o familie unită, ne iubim la nebunie și ne bucurăm de fiecare zi împreună. Momentan așa este și va continua să fie așa. În fiecare zi se inventează lucruri noi, niște prostii, dar evident știți că nu avem timp să negăm asta. Se spun atâtea prostii, încât e uimitor.

Sunt bine în Sevilla, genial, e o minune să fii acolo. Am mulți prieteni acolo. E de parcă aș fi acasă. Îmi place orașul, am Madridul unde stau mult timp datorită muncii și am la Sevilla familia mea. E o combinație bună.

Citește și: S-a aflat cum au intrat hoții în casa lui Sergio Ramos. La ce sumă se ridică valoarea obiectelor furate

Vă mulțumesc pentru interesul acordat și într-adevăr, nu vă faceți griji, suntem foarte bine. Ne iubim foarte mult, suntem foarte fericiți. Nu sunt însărcinată,  nu avem crize. Nu știu, avem o viață foarte normală. Îmi pare rău că vă plac atât de mult telenovelele turcești, dar nu este cazul”, a declarat Pilar Rubio, potrivit sport.es.

Pilar Rubio este o celebră prezentatoare TV din Spania și la cunoscut pe Sergio Ramos după Campionatul European din 2012, pe care Spania l-a câștigat. Cei doi s-au căsătorit, în iunie 2019.

Pilar Rubio, în topul celor mai bogate soții de fotbaliști

Recent, a fost realizat un TPO 10 al celor mai bogate soții de fotbalist, cae și-au făcut singure averea. Clasamentul este condus de Victoria Beckham (49 de ani), soția lui David Beckham. Fosta cântăreață, devenită între timp creatoare de modă, are o avere personală de 63,5 milioane de euro, potrivit The Sun. Banii i-a făcut din hiturile pe care le-a cântat împreună cu trupa Spice Girls în ani ’90, dar și din diversele afaceri pe care le-a deschis.

Citește și: Partenerele lui Leo Messi și Cristiano Ronaldo, comparate de americani. Concluzia: una întreținută, alta milionară

Pe locul doi se află Pilar Rubio (45 de ani), soția lui Sergio Ramos, cu 54,3 milioane de euro. Ea este prezentatoare TV în Spania și a devenit cunoscută în perioada în care era model. Aceasta a cochetat și cu industria cinematografică, însă nu a avut succes.

Podiumul celor mai bogate partenere de fotbaliști e completat de Anna Lewandowska (35 de ani), soția lui Robert Lewandowski. Aceasta este o antreprenoare de succes, expertă în karate, fiind și medaliată la nivel mondial și național. Din 2013, a devenit nutriționist și deține mai multe companii de succes în Polonia.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele