11 iul. 2023 | 16:54

A câștigat peste 2.000.000 de euro la Loto, dar a ajuns la sapă de lemn. Ce greșeli colosale a făcut. ”Au fost prea mulți bani”

ULTIMA ORĂ
A câștigat peste 2.000.000 de euro la Loto, dar a ajuns la sapă de lemn. Ce greșeli colosale a făcut. ”Au fost prea mulți bani”

Numeroase persoane visează să câștige la Loto și să se îmbogățească rapid, dar pentru unii dintre norocoși câștigul nu le garantează o viață fără griji, iar cazul celei mai tinere câștigătoare a Loteriei Naționale din Marea Britanie este o dovadă în acest sens. În scurt timp de la încasarea premiului a ajuns la sapă de lemn.

Greșelile din cauza căreia câștigătoarea la Loto și-a pierdut banii

Callie Rodgers încă deține recordul ca cel mai tânăr câștigător al Loteriei Naționale din Marea Britanie. A câștigat 1,87 milioane de lire sterline, adică peste două milioane de euro, în anul 2003, la vârsta de doar 16 ani.

Când a aflat că a câștigat la Loto, tânăra era casieriță și câștiga doar 3,60 lire sterline pe oră. Locuia împreună cu părinții ei adoptivi într-o proprietate socială din orașul englez Cockermouth, aflat în comitatul Cumbria.

Însă, în doar doi ani și-a pierdut toți banii câștigați la Loto. După ce a donat cu generozitate aproximativ o jumătate de milion de lire sterline prietenilor și familiei sale, a cheltuit restul banilor pe operații de mărire a bustului, haine, petreceri, droguri și cadouri pentru prieteni.

”Aproape că m-a distrus”

Callie Rodgers, acum în vârstă de 34 de ani, spunea în 2013 că premiul la Loto aproape că a distrus-o, pentru că era prea tânără pentru a gestiona o sumă atât de mare de bani.

„Eram o celebritate locală, iar oamenii veneau la mine în pub-uri ca și cum ar fi fost cei mai buni prieteni ai mei și mă simțeam presată să le fac cinste tuturor. Nu știam în cine să am încredere.

Erau prea mulți bani pentru cineva atât de tânăr. Chiar dacă spui că viața ta nu se va schimba, se schimbă – și de multe ori nu în bine. Aproape că m-a distrus, dar, din fericire, acum sunt mai puternică.”, spunea ea în urmă cu zece ani.

Callie Rodgers a fost victima unui atac brutal în urmă cu câțiva ani. Agresoarele ei, Marie Hinde, în vârstă de 38 de ani, și Jade Quayle, în vârstă de 27 de ani, au lăsat-o inconștientă, dantura distrusă și leziuni permanente ale vederii. Cele două femei au fost condamnate la închisoare.

În plus, câștigătoarea la Loto a avut probleme cu poliția, în anul 2021, când a fost implicată într-un accident rutier. Forțele de ordine au fost nevoite să folosească spray cu piper împotriva ei pentru a o reține.