Un microbuz a intrat într-un magazin, în Paris. Șapte persoane au fost rănite

Un microbuz a intrat într-un magazin, în Paris. Șapte persoane au fost rănite

Accident grav în sudul Parisului, marți. Un microbuz a intrat în plin într-un magazin de haine de pe rue de Vaugirard 270 din Paris.

Șapte victime, după ce un microbuz a intrat într-un magazin de haine

Cel puțin șapte persoane au fost rănite, dintre care două grav, potrivit unei surse din cadrul poliției. Aceștia din urmă sunt șoferul microbuzului și un curier care se afla în magazin în momentul producerii accidentului. Cei doi bărbați au fost evacuați la spital în stare de urgență absolută. Ceilalți cinci răniți au fost transportați la spital în stare de urgență relativă.

Potrivit primelor informații, șoferul a pierdut controlul vehiculului în circumstanțe care rămân neclare. „A spus că a avut o problemă cu frânele”, a declarat o a doua sursă din poliție.

Vehiculul în cauză este un microbuz aparținând „La Traverse”, un serviciu de autobuz în anumite cartiere ale capitalei, cofinanțat de municipalitatea din Paris și Île-de-France Mobilités.


Pe Twitter, prefectura de poliție a cerut locuitorilor să evite zona. A fost instituit un perimetru de securitate, iar investigațiile sunt în curs de desfășurare.