Trucuri Instagram – cum personalizezi fundalul mesageriei private

Trucuri Instagram - cum personalizezi fundalul mesageriei private

În cazul în care nu știai, funcția de mesagerie directă a Instagram are un comutator care le permite utilizatorilor să modifice tema fiecărei conversații în funcție de preferințe.

În timp ce scopul principal al Instagram este de a oferi oamenilor o modalitate de a partaja fotografii și videoclipuri cu o rețea de prieteni și străini deopotrivă, devine, de asemenea, o aplicație de mesagerie foarte populară.

Cum îți personalizezi chat-ul de Instagram

O caracteristică care poate avea multiple beneficii practice este capacitatea de a schimba fundalul mesajelor DM Instagram. Pentru a face acest lucru, pur și simplu lansează aplicația mobilă și apasă „Inbox”,  în colțul din dreapta sus al ecranului. Selectează o conversație din lista de DM și atinge titlul firului de chat pentru a deschide „Detalii”. Sub „Setări chat”, atinge „Temă” și selectează una dintre multele opțiuni de fundal disponibile.

Selecțiile enumerate la „Teme” sunt actualizate în mod regulat și pot include modele care prezintă cele mai recente tendințe ale Instagram. Sub „Culori și degrade” sunt și opțiuni care nu conțin elemente de design aglomerate, numai bune pentru cei cărora le obosesc repede ochii.

Schimbarea fundalului la mesajele DM Instagram individuale este o modalitate excelentă de a personaliza conversațiile cu anumite persoane sau grupuri. Este, de asemenea, o schimbare interesantă care șterge monotonia unui fundal simplu alb sau negru.

Un alt avantaj pe care utilizatorii de Instagram nu l-au luat în considerare este modul în care culoarea de fundal sau designul poate îmbunătăți drastic funcționalitatea generală a aplicației și experiența utilizatorului în timp ce este pe ea. Supraexpunerea la ecranul unui dispozitiv mobil, în special unul care are luminozitatea crescută, poate provoca oboseală.

Pentru utilizatorii Instagram cărora le place stea în aplicație ore în șir, activarea unei teme de chat care este mai puțin obositoare pentru ochi poate fi benefică.