Tânără de 22 de ani, lovită de tramvai în Capitală. Restricții de circulație pe Calea Rahovei

Tânără de 22 de ani, lovită de tramvai în Capitală. Restricții de circulație pe Calea Rahovei

Tragedie în București. O tânără de 22 de ani a fost lovită de un tramvai, marţi, pe strada Mihail Sebastian, la intersecția cu Ferentari, informează Brigada Rutieră a Capitalei. Victima a intrat în stop cardio-respirator, medicii sosiți la fața locului încercând să o resusciteze. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru fată, potrivit România TV. Tramvaiele nu circulă în zona accidentului şi a fost aplicată restricţie pe Calea Rahovei dinspre şoseaua Progresului către Calea Ferentari.

O tânără și-a pierdut viața după ce a fost lovită de tramvai

Au fost scene cumplite în Capitală, după ce un tramvai a lovit o fată de 22 de ani. În urma impactului, tânăra a murit. Accidentul a avut loc în sectorul 5, la intersecția străzii Mihail Sebastian cu zona Ferentari. Martorii povestesc că victima a traversat prin spatele tramvaiului 32 spre refugiu. Din cauză că ar fi avut căștile în urechi pentru a asculta muzică, ea nu a observat că din sensul opus venea un alt tramvai, care a lovit-o în plin. Autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului.

Mai multe ambulanțe SMURD au intervenit

Când au sosit pompierii SMURD, tânăra de 22 de ani era prinsă sub roțile tramvaiului. S-a reușit scoaterea victimei de acolo, medicii acordându-i imediat primul ajutor. După zeci de minute de resuscitare, autoritățile au declarat decesul fetei. Circulația tramvaielor a fost restricționată în ambele sensuri pe Calea Rahovei. Accidentul a avut loc în jurul orei 16.45, marți, 2 august.

Trebuie precizat că tramvaiele 8, 23 și 32 nu circulă în ambele sensuri şi a fost aplicată restricţie pe Calea Rahovei, dinspre şoseaua Progresului către Calea Ferentari. Potrivit STB, autobuzul 32 este blocat în continuare, iar linia naveta 632 circulă pe traseu prelungit, până la Piața Unirii.