O clădire în construcție din Timișoara s-a prăbușit. Ce spun autoritățile

O clădire în construcție din Timișoara s-a prăbușit. Ce spun autoritățile

O clădire în construcție din Timișoara s-a prăbușit vineri dimineața. Autoritățile au comunicat faptul că o clădire în construcție s-a prăbușit și la fața locului au ajuns o autospecială de primă intervenție și comandă, dar și echipaje SMURD și Pompieri.

O clădire din Timișoara s-a prăbușit

„În urma apelului primit prin S.N.U.A.U 112 din data de 17.06.2022, ora 09:43, am fost anunțați despre prăbușirea unei clădiri în construcție din Timișoara, pe Calea Torontalului. Au fost alertate urmatoarele forțe si mijloace: 1 Autospecială de primă intervenție și comandă, 1 Autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 Automacara, 1 Descarcerare, 1 Autospecială de Transport Personal și Victime Multiple, 2 echipaje SMURD tip B din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, 1 Descarcerare Grea, 1 Container Multirisc, 1 Ambulanță TIM tip C, din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara,cu 2 ofițeri și 22 subofițeri.

După efectuarea recunoașterii s-au constatat următoarele:

– s-a prăbușit cofragul unui planșeu de la etajul 1 pe timpul turnării betonului, iar un muncitor a fost rănit ușor. Victima a refuzat transportul la spital”, conform ISU Banat.

Știre în curs de actualizare

 

Citește și: