Lay’s, primele snacksuri care au ajuns în Metaverse: ce poți face în universul CineLay’s [P]

Lay’s, primele snacksuri care au ajuns în Metaverse: ce poți face în universul CineLay’s [P]

Popularitatea metaversului crește de la o zi la alta, în fiecare colț al mapamondului, iar companii importante de pe meleaguri mioritice fac tot posibilul pentru a-și asigura prezența în universul virtual, în frunte cu Lay’s.

În cazul în care ai afinitate pentru jocurile video multiplayer în care utilizatorii își creează propriile lumi virtuale, vei fi entuziasmat să afli că Lay’s tocmai a devenit primul producător de snacks din România prezent în acest univers. Compania nu s-a rezumat însă la a-și oferi chipsurile în format digital, ci le-a integrat într-o lume virtuală creată de la zero ca o sursă de divertisment pentru amatorii de metavers.

CineLays, lumea virtuală a experiențelor cinematografice cu prietenii

CineLay’s a avut lansarea în metavers pe 4 aprilie, iar dacă faci efortul să experimentezi și tu acest colțișor virtual până pe 27 aprilie, Lay’s îți oferă o experiență fascinantă împreună cu oportunitatea de a câștiga o serie de premii atractive.

Ideea din spatele acestui proiect este de a duce mai departe, în metavers, legătură pe care mulți dintre noi o știu dintre snacksurile Lay’s și serile de filme cu prietenii. Diferența este că, pe lângă pungile de chipsuri pe care ți le achiziționezi de la supermarket, acum te poți bucura de ele și în format digital. Le poți achiziționa într-o formă virtuală dintr-un joc video multiplayer în care utilizatorii își creează propriile lumi virtuale.

Acest efort de marketing al celor de la Lay’s vine în continuarea altor inițiative inovative de care producătorul de snacksuri a dat dovadă în trecut. Ca, referință, tot Lay’s a fost în 2021 primul brand românesc din spatele unui NFT, în cadrul campaniei umanitare ”Deschide Lay’s. Dăruiește zâmbete!”.

Acum, aceeași fascinație pentru noile tehnologii din partea echipei Lay’s, dar și a consumatorilor, a fost transpusă în metavers, un teritoriu neexplorat la capacitate maximă pe meleaguri mioritice.

Cum poți câștiga cu Lays în metavers

Lay’s a plasat mai multe automate de cumpărături (vending machines) pline cu pungi chipsuri Lay’s în lumea sa virtuală CineLay’s. După ce se autentifică în platformă și își creează un avatar, utilizatorii pot cumpăra pungi de Lay’s din automate cu monede virtuale. Acestea din urmă sunt obținute tot în lumea virtuală a companiei. Ca referință, o pungă de Lay’s este echivalentul a 6 gold coins.

După ce cumpără cel puțin 5 pungi de Lay’s, utilizatorii intră în tragerea la sorți pentru un hanorac din colecția exclusivă Lay’s by mysimplicated. Câștigătorul va fi anunțat public la finalul campaniei, pe 28 aprilie, pe o tabelă festivă din interiorul lumii virtuale.

Lay’s metaverse

Citește și: