28 nov. 2022 | 07:48

Incendiu la CFR. Locomotiva unui tren cu zeci de călători a luat foc, pompierii intervin

ULTIMA ORĂ
Incendiu la CFR. Locomotiva unui tren cu zeci de călători a luat foc, pompierii intervin

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineață, la locomotiva electrică a unui tren din gara Slatina-Timiș, transmite ISU Caraș Severin. Angajații CFR au decuplat imediat locomotiva de la cele două vagoane în care se aflau 50 de călători. Detașamentul Caransebeș a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Pasagerii au fost evaluați și nu au fost înregistrate probleme medicale.

O locomotivă CFR a luat foc

Focul a fost stins după aproximativ o oră de la primirea apelului de urgență prin 112. A fost vorba despre trenul 9551 care circulă pe ruta Orșova – Caransebeș. Din Gara Caransebeș a fost trimisă o locomotivă care efectuează manevrele necesare pentru degajarea liniei ferate și transportul vagoanelor cu persoane la destinație.

Toți călătorii au fost evacuați

Locomotiva unui tren care circula pe ruta Orşova-Caransebeş a luat foc, luni dimineaţă, în gara Slatina-Timiş. Cele 50 de persoane aflate în cele două vagoane au fost evacuate de urgență, nefiind înregistrate probleme medicale. Au acționat pompierii din Caransebeş, care au stins incendiul după aproximativ o oră de la primirea alertei. Până la sosirea echipajelor ISU, locomotiva a fost decuplată de către angajaţii CFR.

Călătorii vor pleca spre destinaţie cu acelaşi tren, după ce va fi înlocuită locomotiva avariată de flăcări. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic, acum se efectuează manevrele necesare pentru reluarea traficului feroviar în zonă.

Știre în curs de actualizare