FOTO Incendiu în centrul Capitalei. 10 mașini de pompieri intervin, traficul este blocat pe Calea Victoriei

FOTO Incendiu în centrul Capitalei. 10 mașini de pompieri intervin, traficul este blocat pe Calea Victoriei

Un incendiu s-a produs, marți după-amiază, în centrul Capitalei, la o clădire aflată în renovare pe Calea Victoriei. În aceste momente, 10 mașini de pompieri intervin la fața locului, iar traficul este blocat în zonă, transmite România TV. Operațiunea ISU este în dinamică. Potrivit autorităților, acoperișul unei imobil cu două etaje și mansardă a luat foc. Acesta este situat pe Calea Victoriei, la intersecția cu str. Doamnei. Echipajele acționează pentru stingere de la înălțime, folosind autoscările.

Incendiu pe Calea Victoriei. Pompierii intervin

Este incendiu puternic în București, la acoperișul unei clădiri P+2+m, aflată în reabilitare pe Calea Victoriei, la intersecție cu strada Doamnei. Suprafața afectată de flăcări este de aproximativ 300 mp.

„Se acționează pentru stingere, de la înălțime, folosind autoscările. Alertate sumt 10 autospeciale de stingere”, a transmis ISU București-Ilfov. Nu există victime, susțin autoritățile.

Panică în zona Piața Universității din centrul Capitalei, după ce acoperișul Palatului Nifon Mitropolitul, clădire aflată în curs de reabilitare, a luat foc. Nu au fost înregistrate victime, explică ISU. Pompierii încearcă să stingă focul cu 10 autospeciale cu apă și spumă. Imobilul aparține Arhiepiscopiei București și este situat peste drum de Hotelul Marmorosch.

Știre în curs de actualizare