30 mai 2022 | 13:35

Gigantul german care intră în România și te face să uiți de Fashion Days, About You, eMag

ACTUALITATE
Gigantul german care intră în România și te face să uiți de Fashion Days, About You, eMag

Piața comerțului online de fashion din România devine una din ce în ce mai aglomerată, odată cu intrarea în țara noastră a unui nou jucător din Germania. Cu ce se diferențiază de About You, Fashion Days, eMag și nu numai?

În cazul în care nu aveai deja suficiente magazine online de fashion pe piața autohtonă, acum există o nouă alternativă. Aceasta din urmă poartă numele de Zalando și, dacă nu era evident, o găsești pe Zalando.ro. Este creată în Germania în 2008, iar pe piața locală va avea din start în ofertă peste 350.000 de produse aparținând peste 1700 de branduri. Dacă este să crezi comerciantul, se laudă că, la această oră, față de concurența autohtonă, are cea mai extinsă gamă de fashion de la noi.

Cine este Zalando, alternativa la Fashion Days, eMag, About You

Fondată la Berlin în 2008, Zalando este una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa. Este deservită de 12 centre de livrări pe șapte piețe diferite, iar pe bătrânul continent activează deja în 25 de țări, la care se adaugă România. La această oră, piața locală este dominată de Inditex (Zara), H&M, Dante (Fashion Days și eMag), About You și Pepco.

Lista brandurilor disponibile din start pe Zalando include adidas, Nike, Bershka, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Guess, Karl Lagerfeld, Michael Kors și Moschino, unele nefiind prezente până acum în România, pe canal oficial. Ca beneficii în plus față de concurență, ai livrare gratuită de la achiziții de 69,99 lei, iar returul este gratuit până la 100 de zile de la cumpărare. În plus, există asistență în limba română pre și post achiziție. Livrarea se face în 3-5 zile la domiciliu sau printr-o rețea de peste 500 de puncte de ridicare. Returul se face în peste 250 de puncte de predare, în colaborare cu Packeta și Fan Courier.

„În următoarele luni, serviciile de livrare vor fi suplimentate pentru a le oferi utilizatorilor Zalando o experiență chiar mai comodă. Pentru a plăti, clienții pot alege opțiunea preferată, de la ramburs la livrare, la carduri de credit și plata în avans”, se arată în comunicatul companiei.

„La Zalando, oricine își poate găsi stilul preferat. Suntem încântați să le urăm bun venit clienților din România în universul Zalando și să răspundem nevoilor tot mai mari ce țin de online fashion. Ne dorim să le oferim clienților români acces la cele mai îndrăznețe stiluri, precum și servicii și beneficii de top, astfel încât să devenim The Starting Point for Fashion, cu alte cuvinte, un reper în domeniu.”, a declarat Daniel Rogiński, Director General Europa Centrală și de Est Zalando.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele