09 aug. 2022 | 09:15

FOTO Avion lovit de grindină în Italia, în timp ce ateriza. Ce s-a întâmplat cu pasagerii apoi

ULTIMA ORĂ
FOTO Avion lovit de grindină în Italia, în timp ce ateriza. Ce s-a întâmplat cu pasagerii apoi

Un avion ce decolase din Londra a fost serios avariat de grindină în timp ce ateriza pe aeroportul din Catania (Italia). Este vorba despre modelul Airbus A321N și aparține companiei aeriene Wizz Air. Aeronava a reușit cu greu să efectueze operațiunea de aterizare, imaginile apărute în mediul online arătând cât de puternică a fost furtuna.

Grindina a avariat serios un avion ce încerca să aterizeze în Italia

Avionul Airbus A321N, ce aparține companiei aeriene Wizz Air, decolase de pe aeroportul din Gatwick, Londra. În timp ce ateriza la Catania (Italia), aeronava a fost lovită de o furtună cu grindină, notează Sicilia in Volo pe rețelele sociale. Din fericire, pasagerii nu au pățit nimic, fiind preluați în siguranță de echipa aeroportului.

„Operațiunile de îmbarcare sunt în curs de desfășurare pe G-WUKP, după ce Airbus A321N a aterizat avariat, ieri după-amiază, în Catania. Aeronava va fi în mod evident înlocuită în cursul serii: ar trebui să fie 230 de pasageri la bord. Conform Flightradar24, avionul va zbura de aici la Podgorica și apoi din nou de la Londra la Palma de Mallorca”, au precizat reprezentanții blogului de călătorii.

Știre în curs de actualizare