For All Mankind „amartizează” pe planeta vecină, în sezonul al treilea: cel mai nou trailer, lansat de Apple TV+

For All Mankind „amartizează” pe planeta vecină, în sezonul al treilea: cel mai nou trailer, lansat de Apple TV+

Drama spațială cu incursiuni în istoria alternativă, „For All Mankind”, se îndreaptă către Marte, în cel de-al treilea sezon al său.

Apple a publicat astăzi un nou trailer pentru sezonul viitor, care va debuta în data de 10 iunie 2022. De vreme ce al doilea sezon din „For All Mankind” a descris un război pe Lună, între Statele Unite ale Americii și Federația Rusă, care se desfășoară în anii optzeci, cel mai nou sezon face un salt brusc în timp și ajunge până în anul 1995. SUA se luptă pentru a fi prima țară de pe Pământ care reușește să colonizeze cea mai apropiată planetă de noi, Marte.

„For All Mankind” va face un melanj între personajele deja cunoscute de public și unele noi

Fanii serialului se pot aștepta să vadă fețe cunoscute deja din primele sezoane, dar și altele noi, care își vor face debutul în sezonul cu numărul trei. Finalul sezonului trecut a descris dispariția prematură a lui Gordo Stevens (interpretat de Michael Dorman), dar pe cea a lui și Tracy Stevens (interpretată de Sarah Jones).

Vestea bună este că Sonya Walger se întoarce în rolul lui Molly Cobb, în ​​ciuda faptului că a fost expusă la (cel puțin asta a fost concluzia pe care fanii serialului au putut-o trage) la o doză fatală de radiații, în timpul incursiunii sale pe Lună.

Din distribuție fac parte, de asemenea, Joel Kinnaman (Ed Baldin), Shantel VanSanten (Karen Baldwin), Jodi Balfour (Ellen Wilson) și Cynthy Wu (Kelly Baldwin). Mai mult, poate te vei bucura să afli că revin inclusiv Coral Peña, în rolul Aleidei Rosales și Casey W. Johnson , în rolul lui Danny Stevens.

Teaser trailer-ul lansat de Apple TV + poate fi urmărit în subsolul articolului acesta.

Rămâne doar de văzut dacă noul sezon al serialului mult iubit de public va reuși să se ridice la standardele impuse de primele două.

Citește și: