16 iul. 2022 | 08:25

Fanii Red Dead Online au organizat un „eveniment”: cum își iau rămas bun de la joc

ACTUALITATE
Fanii Red Dead Online au organizat un „eveniment”: cum își iau rămas bun de la joc

Red Dead Online nu va mai primi actualizări majore, ceea ce i-a încurajat pe fani să organizeze o înmormântare online pentru jocul western al celor de la Rockstar.

În timp ce mulți jucători așteaptă cu nerăbdare GTA 6, iar Rockstar Games a subliniat recent că accentul dezvoltatorului este acum pe producția următoarei părți a seriei de succes, fanii Red Dead Online se uită către un viitor destul de sumbru. Pentru că „actualizările majore” nu ar trebui să mai existe. Rockstar Games s-a abținut în mare măsură să facă acest lucru în ultimele douăsprezece luni.

Aceasta înseamnă că sprijinul pentru Red Dead Online este limitat oficial la evenimente și provocări. Printre altele, urmează să fie adăugate noi misiuni de telegramă.

Un eveniment virtual semnificativ

Ultima actualizare importantă pentru Red Dead Online, Blood Money, a fost lansată pe 13 iulie 2021. Actualizarea nu a fost preferată de fani, dar a adăugat noi crime și jafuri pe scară largă jocului, ceea ce a ajutat să ofere mai mult conținut.

De asemenea, părea să marcheze o revenire la un program de actualizare mai regulat pentru joc, deoarece a fost lansat la doar șapte luni după ultima actualizare majoră, care ea însăși a fost lansată cu aproximativ cinci luni mai devreme.

Dar acum, un an mai târziu, este clar că Blood Money nu a fost începutul unei noi ere pentru joc, ci sfârșitul acesteia.

După câteva săptămâni de planificare online și postări virale pe rețelele sociale, jucătorii s-au logat înapoi în Red Dead Online pentru a-și lua rămas bun de la ceea ce ar fi putut fi. Mulți vizitează cimitirele presărate în jurul hărții mari, fac fotografii, iau un pahar sau două și se întâlnesc cu alți jucători pentru „a jeli”.

„Astăzi este ziua în care comunitatea aduce omagiu unui joc pe care mulți dintre noi îl iubesc și și-ar fi dorit să fi primit mai multă dragoste de la Rockstar”, a spus jucătorul RDO Dirty Tyler pe Twitter.