F1 Manager 2022 este aproape de lansare: când îl poți cumpăra

F1 Manager 2022 este aproape de lansare: când îl poți cumpăra

Așteptarea s-a încheiat.

Acolo unde majoritatea jocurilor se concentrează pe conducere, F1 Manager 2022 te face să treci la conducerea echipei pentru a-ți conduce echipa către gloria campionatului.

Pentru prima dată în mai bine de 20 de ani, fanii F1 vor avea de jucat în curând un nou joc în stil manager.

Organizația a distribuit și un nou trailer de joc care prezintă diverse aspecte ale viitorului titlu. Poți să-l vezi mai jos.

Creat de Frontier Developments, un studio cel mai bine cunoscut pentru munca sa la seria Elite Dangerous, F1 Manager 2022 te pune în pielea unui director de echipă.

Pentru jucător, însă, totul începe înainte de cursă. În loc să conduci o singură mașină de Formula 1, va trebui să supraveghezi o întreagă echipă. Desigur, asta înseamnă nu numai să alegi toate componentele vehiculelor tale, ci și să recrutezi șoferii care le vor pilota spre victorie. Va trebui să cercetezi și să investești în personal, să dezvolți și să evaluezi mașini și componente și să selectezi un duo puternic de șoferi, totul în timp ce îți mulțumești consiliul și sponsorii.

Apoi este alegerea anvelopelor înaintea fiecărei curse, decizia strategiei de cursă și emiterea de comenzi radio autentice în timp real pentru a reacționa la cursele dinamice, cu vreme în schimbare, mașini de siguranță și steaguri roșii.

Formula 1 este implicată

Cu Formula 1 implicată, jocul modelează toate cele 22 de circuite Grand Prix și include piloți din lumea reală din segmentele F1, F2 și F3. În plus, gazda Sky Sports David Croft și fostul pilot de F1 Karun Chandhok au înregistrat comentarii și analize pentru joc.

Realismul este în centrul experienței, cu o listă completă de piloți de talie mondială din F1, F2 și F3 din care să aleagă în echipă. Piloții de F1 au fost reproduși în mod realist, nu doar în aspectul lor, ci și în stilul de condus și temperamentul lor.

Cursele în sine sunt apoi prezentate în imagini în stil transmisie, cu unghiuri familiare ale camerei pe toate cele 22 de circuite de Grand Prix și comentarii de la David Croft, comentatorul principal al Sky Sports și fostul pilot de F1 Karun Chandhok.

F1 Manager 2022 va fi lansat pe 30 august și este disponibil pentru precomandă pe PlayStation, Xbox și PC prin Steam și Epic Games Store.

Precomandarea F1 Manager 2022 îți va avea asigura accesul anticipat la joc pe 25 august.

Citește și: