Explozie puternică într-un bloc din Dâmbovița. Locatarii au fost evacuați de urgență

Explozie puternică într-un bloc din Dâmbovița. Locatarii au fost evacuați de urgență

O explozie puternică s-a produs, luni dimineață, într-un apartament din orașul Fieni, județul Dâmbovița. 12 persoane au fost evacuate de echipajele ISU, una având nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit pompierilor, deflagrația a afectat două locuințe. Explozia nu a fost urmată de incendiu, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Explozie într-un apartament din oraşul dâmboviţean Fieni

O deflagraţie s-a produs, luni, 28 noiembrie, într-un bloc de locuinţe din oraşul dâmboviţean Fieni, două apartamente din imobil fiind avariate. O persoană a fost rănită și primește îngrijiri medicale. Potrivit ISU Dâmboviţa, explozia a avut loc într-un bloc situat pe strada Republicii. Acționează pompierii de la Garda Fieni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Pucioasa cu două autospeciale de stingere şi o autospecială pentru descarcerare.

„În urma evenimentului, o persoană conștientă primește îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Au fost evacuate 12 persoane din blocul unde se află apartamentul afectat”, transmite ISU Dâmbovița.

„La locul evenimentului, pompierii au constatat că, în urma exploziei, a fost afectat apartamentul unde s-a produs deflagraţia şi un apartament vecin. Explozia nu a fost urmată de un incendiu”, explică autoritățile.

Știre în curs de actualizare

Etichete: