10 nov. 2022 | 10:55

eMag Black Friday 2022 are concurență: ce poți cumpăra cu reducere de 29% de la Miele

ACTUALITATE
eMag Black Friday 2022 are concurență: ce poți cumpăra cu reducere de 29% de la Miele

Desigur, campania eMag de Black Friday 2022 este una plină de oferte bune și foarte bune de care trebuie să ții cont mai ales în data de 11 noiembrie.

Totuși, se pare că și alți comercianți vin din urmă cu oferte care concurează cot la cot cu cele de la eMag, după cum îți vom explica imediat.

Miele vine cu o reducere de 29% și se luptă direct cu eMag, de Black Friday 2022

Compania Miele este cunoscută pentru calitatea produselor sale, mai ales atunci când vorbim despre mașini de spălat, espressoare de cafea sau uscătoare de rufe, dar și multe altele.

Black Friday 2022 se întâmplă și la Miele, în această perioadă (cu startul pe 11 noiembrie, la ora 00:01). Mai mult, se va derula și fizic, în Miele Experience Centers, unde clienții vor putea testa produsele.

Așadar, Miele pune la bătaie aspiratorul fără sac Boost CX PowerLine, redus cu 29%, la prețul de 999 de lei.

De asemenea, vei putea cumpăra și aspiratorul Miele Triflex HX1 Runner – SMUL5 la prețul de 2.489 de lei.

Evident, din promoție nu aveau cum să lipsească mașinile de spălat Miele, adică motivul pentru care compania a devenit extrem de populară în rândul consumatorilor casnici și nu numai. Mașina de spălat cu încărcare frontală WCA030 WCS Active va fi disponibilă la un preț de 3.299 lei, cu reducere de la 4.200 lei.

Pentru că am vorbit despre espressoare, în mod clar, și această categorie intră la în „joc”. Espressorul CM 5510 Silence care va fi disponibil de Black Friday 2022 la 3.849 de lei, preț redus de la 5.400 de lei.

Cu alte cuvinte, aceasta este șansa ta de a achiziționa produse de calitate superioară la prețuri competitive care să nu te lase cu gaură în buzunar. Vorba englezului: „Sunt prea sărac ca să-mi cumpăr lucruri ieftine”.

Reamintim că eMag se pregătește de Black Friday 2022 cu un ghid stufos pe care îl poți accesa la această adresă. Dacă nu ai aflat deja, evenimentul de reduceri din acest an este programat vineri, 11 noiembrie, după cum menționam anterior.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele