EGO.ro, cel mai nou site pentru doamne și domnișoare, lansat chiar de Ziua Femeii, 8 martie

EGO.ro, cel mai nou site pentru doamne și domnișoare, lansat chiar de Ziua Femeii, 8 martie

Într-o perioadă în care ești mai distrasă ca niciodată, mai agitată, încercând să perfecționezi arta multitasking-ului și să balansezi cât se poate de bine cariera cu viața personală, Ego.ro este o nouă publicație online menită să te țină informată.

Grupul media care deține Playtech.ro și Playsport.ro a lansat astăzi, 8 martie 2022, primul său website dedicat exclusiv femeilor – Ego.ro! Femeile sunt invitate să parcurgă o frumoasă poveste către regăsirea sinelui și a esenței care le dă valoare în fiecare zi.

De Ziua Internațională a Femeii, Ego.ro

Sub sloganul „EGO ești TU!”, noua platformă își propune să redea femeilor adevărata frumusețe a trăsăturilor care contează. Cititoarele se vor putea informa atât despre domeniile clasice de tipul Beauty, Shopping, Relații, Sănătate, dar vor fi puse mereu în fața unor provocări care le vor ajuta să se redescopere zilnic. Interviuri, povești despre femei de succes, despre femei care au trecut prin încercări sau etape ale vieții care le-au redefinit, oameni simpli care au ceva de spus sau specialiști care ne pot îndruma cu cele mai bune sfaturi… Toate vor fi aici, din 8 martie, sub un singur nume: EGO.RO!

În plus, Ego.ro va oferi o categorie interactivă, specială, cu articole, povești și poze de la cititoarele noastre. Venim cu această opțiune pentru a face auzite vocile tuturor femeilor, de orice vârstă și din orice categorie socială, întărind importanța valorii și egalității acestora în societate.

Coordonatorul și dezvoltatorul proiectului Ego.ro este Raluca Ogaru, cea care a reorganizat din 2019 și Playtech.ro. Site-ul va fi condus în zona de online de Ana Ionescu, fost redactor-șef la Copilul.ro și Ele.ro. Pe zona de exclusiv, Ego.ro va fi coordonat de Simona Ecovoiu, reporter cu o experiență vastă în presa din România. Site-ul va avea și o zonă de video, una dintre emisiuni fiind prezentată de nimeni alta decât Dana Săvuică. Nume mari pentru presa de specialitate se vor alătura în curând publicației.

Am luat decizia de a lansa website-ul www.Ego.ro pe data de 8 martie, pentru a sărbători și prețui într-un mod unic Ziua Internațională a Femeii. Susținem menținerea feminității pentru care familia, cariera și statutul social nu sunt alegeri separate. Te așteptăm, așadar, începând de marți, 8 martie, 2022, să accesați platforma www.Ego.ro. Pentru că, aici, să FII TU este tot ce contează.

Citește și: