04 iul. 2022 | 15:37

Copiii românilor de rând pot moșteni milioane de dolari: planul care va umple de bani tânăra generație de azi. Ce trebuie să faci, ca părinte

ACTUALITATE
Copiii românilor de rând pot moșteni milioane de dolari: planul care va umple de bani tânăra generație de azi. Ce trebuie să faci, ca părinte

Fiecare părinte își dorește doar ceea ce este mai bun de la viață pentru copilul său. Sănătate, fericire și, desigur, mulți bani.

Îndeplinirea acestor obiective nu ține în totalitate de ceea ce pot face părinții, dar ei pot contribui substanțial la împlinirea copilului.

De exemplu, ar trebui să știi că micuțul tău are o șansă unică în viață la a fi sprijinit financiar de unul dintre cei mai bogați oameni din lume, legendarul investitor de pe Wall Street, Warren Buffet.

Buffet e atât de bogat, încât își permite la ora actuală să ofere 43 de dolari fiecărui copil din lume și după ce ar da acești bani, tot ar mai rămâne cu o avere estimată la jumătate de miliard de dolari.

Cu atât de mulți bani, Buffet vrea să transforme lumea într-un loc mai bun, în care copiii din întreaga lume să fie „moștenitorii” averii sale fabuloase.

Cum ajunge copilul tău să pună mâna pe banii magnatului

Ei bine, după ce instituția va fi pusă pe picioare, copiii din toate colțurile lumii, inclusiv cei ai românilor de rând, vor fi sprijiniți în a se dezvolta, a crește armonios și fără lipsuri.

Ar urma să fie lansate obligațiuni pentru copii, care să le permită acestora să devină de la vârste fragede stabili financiari și să poată să-și creeze familii, să dea naștere de noi copii, să fie oameni de bază într-o societate tot mai îmbătrânită și care are nevoie de minți inovatoare în diverse domenii de activitate.

E nevoie de stimularea păturii de mijloc, într-o lume în care prăpastia dintre bogați și săraci se adâncește tot mai mult, iar proiectul lui Buffett, despre care se cunosc foarte puține detalii în acest moment, ar putea realiza acest lucru și ar putea fi o sursă de inspirație pentru alți magnați ai lumii, de a-și transforma averea într-un colac de salvare pentru omenire. Fiindcă, până la urmă, au suficient de mulți bani încât să-și permită să facă din această lume un loc mult mai bun, pentru generațiile viitoare.