23 iun. 2022 | 13:35

Anchetă după ce o femeie a căzut de pe Casa Presei din București și a murit. Ce spun autoritățile

ULTIMA ORĂ
Anchetă după ce o femeie a căzut de pe Casa Presei din București și a murit. Ce spun autoritățile

O femeie a murit azi dimineață, 23 iunie, după ce a căzut de pe Casa Presei din București. Pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei au preluat cercetările.

O femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei

Update 13:35 – Se pare că femeia era angajată a Autorității Naționale Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor, companie care avea sediul la etajul patru în Casa Presei. 

Femeia s-ar fi aruncat de la etajul 4. Se pare că dispariția ei a fost semnalată miercuri seara, pe 22 iunie, dar trupul ei a fost găsit joi dimineața de către femeia de serviciu.

Se pare că angajata suferea de depresie și era în concediu de odihnă. Ea se afla la sediul ANSVSA pentru a ridica un document. Motivul, a fost altul. A așteptat finalul de program ca să rămână singură în zonă și să se poate sinucide. Ea a căzut pe terasa de la etajul 1 și a murit.

„Astăzi, în jurul orei 6,30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie s-ar fi precipitat de la etajul unei clădiri situată în Sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, precum şi echipaje de prim ajutor, acestea din urmă constatând decesul persoanei”, potrivit Biroului de presă al DGPMB, citat de Agerpres.

„Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, potrivit comunicatului.