Amenințare cu bomba la o școală din București. Traficul a fost restricționat

Amenințare cu bomba la o școală din București. Traficul a fost restricționat

Astăzi, în jurul orei 13. 30, o persoană a apelat numărul direct al unei secții de poliție și a comunicat faptul ca la o unitate de învățământ din sectorul 2 s-ar afla un dispozitiv exploziv.

Au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a elevilor și personalului și restricționarea traficului în perimetrul adiacent fiind declanșate verificări de către specialiștii pirotehnicieni, anunță Poliția Capitalei.

Traficul din zonă a fost restricționat fiind declanșate verificări de către specialiștii pirotehniști. De asemenea, câini speciali antrenați verifică zona.

Update: „Nu a fost identificată nicio situaţie de pericol”, a transmis Poliţia Capitalei, la finalizarea verificărilor.

Autoritățile au precizat că au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a elevilor şi personalului şi restricţionarea traficului în perimetrul adiacent fiind declanşate verificări de către specialiştii pirotehnicieni.

Echipele de intervenție au constat că alerta cu bomba a fost o altă alarmă falsă. În ultimele zile, mai multe astfel de alerte au fost transmise autorităților, care au intervenit de fiecare dată la fața locului. În toate cazurile s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Citește și:
Etichete: