WhatsApp nu va mai fi la fel: schimbările majore pe care le vei vedea în aplicație

WhatsApp nu va mai fi la fel: schimbările majore pe care le vei vedea în aplicație

WhatsApp este cea mai populară platformă de mesagerie instant din lume. Utilizatorii continuă să rămână fideli acestei platforme, datorită eforturilor sale de a se reactualiza în permanentă. La fel se va întâmplă și a anul acesta. În 2021, WhatsApp promite noi surprize pentru utilizatori.

Se pare că, în curând, utilizatorii platformei WhatsApp vor avea la dispoziție secțiunea Reels Instagram. Funcția va permite utilizatorilor să urmărească Instagram Reels în cadrul aplicației.

Cu ce ne va mai surprinde WhatsApp anul acesta?

În viitorul apropiat, aplicația vă permite utilizatorilor să se conecteze la contul WhatsApp pe mai multe dispozitive simultan. WhatsApp în acest moment permite conectarea pe un singur dispozitiv, conectarea la același cont într-un alt dispozitiv deconectează automat contul de pe primul dispozitiv.

Totodată, WhatsApp testează funcția Citește mai târziu de luni de zile. Funcția despre care se spune că este o versiune îmbunătățită a funcției Chaturi arhivate WhatsApp va permite utilizatorilor să marcheze un contact sub opțiunea Citiți mai târziu, după care chaturile vor fi mutate pentru a fi citite mai târziu, iar WhatsApp nu va trimite notificări pentru acel chat. Funcția va include, de asemenea, un „mod de vacanță” care va asigura că chaturile citite mai târziu funcționează similar cu cele arhivate.

Nu în ultimul rând, WhatsApp a lucrat la o caracteristică care le va permite utilizatorilor să împărtășească ultima lor stare văzută cu prieteni selectați, ceea ce nu este cazul în acest moment. Deși platforma de mesagerie lucrează de mult la această caracteristică, nu a ajuns încă la versiunea stabilă. În prezent, poți partaja ultima stare văzută fie cu toți prietenii din lista de contacte, cu toată lumea (cei care nu sunt în lista de contacte) sau cu nimeni.

De asemenea, cnform WABetaInfo , platforma de mesagerie încrucișată lucrează la o nouă funcție de mesaje audio care va permite utilizatorilor să accelereze fișierul audio la viteze de 1,5x sau 2x. În prezent, fișierele audio pot fi redate doar cu o viteză de 1x pe WhatsApp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: