Vodafone Supernet Fibră, cea mai bună experiență de internet fix din România [P]

Vodafone Supernet Fibră, cea mai bună experiență de internet fix din România [P]

Vodafone Supernet Fibră a primit certificarea pentru cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix din România. Titlul a fost obținut pe baza scorului general obținut în urma evaluării de către auditorul german independent umlaut.

Certificarea pentru cea mai bună experiență a fost obținută după ce peste cinci milioane de eșantioane de trafic de internet au fost colectate în perioada martie – august 2021. Este important de reținut că aceasta este prima astfel de certificare conferită de auditorul umlaut unui operator de rețea de internet fix din România.

Vodafone Super Fibră, performanța în cifre

Supernet Fibră, abonamentul de internet fix de la Vodafone, a obținut un scor total de 866 puncte dintr-un maxim posibil de 1.000 de puncte, cu un avans de 24 de puncte față de următorul clasat și de 239 de puncte faţă de operatorul situat pe ultimul loc. Astfel, serviciul a fost cotat de către umlaut ca asigurând cea mai bună viteză medie de descărcare a datelor și performanțe notabile în ceea ce privește viteza de încărcare.

„Investim în rețeaua Supernet Fibră a Vodafone atât pentru extinderea ei, în special în zonele cele mai izolate și lipsite de orice fel de acces la servicii de telecomunicații, cât și pentru îmbunătățirea calității serviciului de internet fix, pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix atât acasă, cât și la birou. Când eforturile echipelor noastre sunt recunoscute prin testele și certificările obținute, dar și prin reacțiile primite din partea clienților, suntem și mai motivați să continuăm.

Digitalizarea începe cu rețele de telecomunicații fiabile, extinse până în cel mai îndepărtat sau izolat colț de țară, capabile să susțină accesul tuturor la servicii, educație, sănătate, divertisment. Rămânem, astfel, consecvenți angajamentului nostru de a asigura acces egal la un viitor digital tuturor cetățenilor investind în rețelele Vodafone pentru a oferi cele mai bune servicii și acoperire acolo unde este cea mai mare nevoie de ea”, a declarat Cătălin Buliga, Chief Network Officer Vodafone România și Head of Networks Development for Europe Cluster Markets.

Supernet Fibră de la Vodafone oferă viteze de internet de până la 1Gbps, conexiune stabilă și o experiență Wi-Fi foarte bună prin intermediul router-ului Super Wi-Fi. În prezent, rețeaua Vodafone Supernet Fibră acoperă peste 3,3 milioane de gospodării din mediul rural și urban.

1 Vodafone Supernet Fibra_certificare umlaut (2)