VIDEO Cât de înfricoșător este Dead Space în 2021: creatorii îl vor relansa pentru PS5, Xbox Series X și PC

VIDEO Cât de înfricoșător este Dead Space în 2021: creatorii îl vor relansa pentru PS5, Xbox Series X și PC

Dead Space a fost un joc terifiant ce a făcut valuri în 2008. Creatorii săi s-au inspirat din serii precum Resident Evil sau Silent Hill, iar în 2021 se pare că va fi reinventat pentru un hardware next-gen.

Originalul Dead Space a fost creat de EA Redwood Shores și publicat de Electronic Arts sub regia lui Michael Condrey. La momentul lansării, a fost disponibil pe PlayStation 3, Xbox 360 și Microsoft Windows. Cu alte cuvinte, a sărit peste PS4 și Xbox One, iar acum va fi readus în actualitate pentru noua generație de console și PC-urile actuale. Clasificat ca un survival horror, acesta a fost menit din prima secundă pentru o experiență single player.

În cadrul conferinței EA Play Live 2021, noul Dead Space s-a bucurat de un teaser trailer menit să-ți ofere un grăunte din ceea ce urmează să experimentezi. De această dată, însă, jocul nu va mai cădea în sarcina celor de la Redwood Shores. În schimb, va fi modernizat de Motive Studios.

Conform descrierii oficiale, pe care o găsești atașată clipului de pe YouTube de mai jos ”Clasicul survival horror sci-fi Dead Space revine, complet reconstruit de la zero de către Motive Studio pentru a oferi o experiență mai profundă și mai imersivă. Profitând de puterea motorului grafic Frostbite și a consolelor de gaming de generație viitoare, acest remake aduce aduce o claritate uimitoare și îmbunătățiri gameplay-ului, rămânând însă fidel versiunii originale”.

Cei de la EA atrag atenția asupra faptului că noul Dead Space va include o poveste îmbunătățită, personaje și elemente de gameplay actualizate.

În ceea ce privește lansarea efectivă a noului Dead Space, nu avem încă foarte multe detalii și este improbabil să le aflăm prea curând, în contextul pandemic. Din păcate, în ultimele luni, lansarea foarte multor titluri a fost amânată până în 2022. În orice caz, experiența se anunță a fi una cât se poate înfricoșătoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: