Uncharted: Legacy of Thieves Collection a primit data de lansare pe PS5, nu și pe PC

Uncharted: Legacy of Thieves Collection a primit data de lansare pe PS5, nu și pe PC

Utilizatorii de PC vor trebui să aștepte mai mult pentru versiunea dedicată sistemelor desktop.

Nu va trebui să aștepți prea mult pentru a te juca ultimele două jocuri Uncharted pe PlayStation 5. Naughty Dog și Sony au dezvăluit data la care jocurile vor fi disponibile, de asemenea, a fost anunțat și exact la ce upgrade-uri audiovizuale te poți aștepta. Acestea nu sunt revizuiri complete, ambele sunt versiuni PS4 până la urmă, dar ar putea merita dacă ai ratat Uncharted 4 sau Lost Legacy sau dacă dorești doar să profiți la maximum de un televizor nou.

Ca și în cazul altor titluri PS5, poți prioritiza grafica fie pentru rezoluție, fie pentru viteză. Un „Mod de fidelitate” trece la 4K nativ, păstrând în același timp o rată de cadre țintă de 30 FPS. Poți folosi alternativ un „Mod de performanță” dacă 60FPS contează mai mult decât o grafică clară și există chiar și o opțiune „Performanță+” care limitează rezoluția la 1080p în schimbul a 120FPS extrem de fluid.

Utilizatorii PC trebuie să mai aștepte

Ambele jocuri promit timpi de încărcare „aproape instantanei” datorită SSD-ului PS5, iar Naughty Dog profită de feedback-ul haptic DualSense îmbunătățit, precum și de sunetul spațial pentru difuzoarele TV și căștile încorporate. Ar trebui să fie o experiență mai captivantă, atunci, chiar dacă nu poți justifica o configurație audio elaborată.

Va trebui să ai răbdare dacă aștepți versiunea pentru PC. Poți adăuga pachetul Uncharted la listele de dorințe din Epic Games Store și Steam, dar dezvoltatorii nu au dezvăluit data lansării dincolo de un generic „2022”. Nici cerințele de sistem nu sunt încă disponibile.

Deși nu este surprinzător, având în vedere provocările suplimentare necesare pentru portarea unui joc PS4 pe computere, te-ar putea lăsa să aștepți puțin mai mult decât ți-ai dori.

Naughty Dog și Sony au confirmat că Uncharted: Legacy of Thieves Collection va fi disponibil pentru PS5 pe 28 ianuarie pentru 50 USD sau 10 USD dacă ai cumpărat versiunile PS4 ale oricărui joc inclus.

Etichete: