Test de COVID livrat în doar 30 minute: cât costă să te testezi acasă ca român

Test de COVID livrat în doar 30 minute: cât costă să te testezi acasă ca român

Glovo tocmai a anunțat introducerea unei noi funcții în aplicația sa, în contextul pandemiei de coronavirus. Acum poți primi acasă, sau oriunde dorești, teste rapide pentru depistarea infecției cu noul coronavirus.

Glovo pune la dispoziția clienților trei tipuri de pachete, toate cu acreditarea Organizației Mondiale a Sănătății: trei teste la 164,7 lei, cinci la 274,5 lei și un test la 54,90 lei. Acestea sunt furnizate de Medimfarm, partener Glovo, și sunt produse de SD Biosensor, iar taxa de livrare pentru fiecare dintre pachetele existente în aplicație este de 19,99 lei.

Testele rapide pentru depistarea COVID-19 sunt teste de uz profesional, atât prelevarea probei cât și interpretarea rezultatului ar trebui efectuate de personal medical calificat.

Testele rapide pot fi găsite în categoria Pharmacy, sub denumirea „Test Rapid Covid”.

Glovo

În ce orașe e disponibilă livrarea testelor pentru Covid-19?

Pentru moment, această funcție este disponibilă în orașele: Bucureșți, Timișoara, Ploieșți, Iași, Galați, Constanța, Brașov, Buzău, Târgoviște, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureș, Slatina și Botoșani.

„Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor Glovo, ne-am gândit la partenerierea cu Medimfarm pentru a le oferi celor interesați posibilitatea de a-și realiza teste rapide Covid-19, livrate într-un timp scurt și cu toate măsurile de siguranță respectate”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

La nivel global, Glovo are acest serviciu în patru țări, Italia, Portugalia, România și Georgia, iar de la introducerea testelor rapide în aplicație au fost livrate peste 6500 de astfel de teste pentru depistarea COVID-19, dintre care peste 4000 doar în România.

Cum funcționează aplicația Glovo?

  • Descarcă (gratuit) Glovo de pe Google Play sau App Store și creează-ți cont
  • Deschide aplicația pentru a vedea ce poți comandă în zona ta
  • Alege o categorie dintre cele predefinite, folosește butonul „Orice” sau caută direct un produs în bară de căutare
  • Odată ce ai plasat comanda, poți vedea în ce stadiu se află, iar după ce curierul a preluat-o, îl poți urmări în timp real până ajunge la tine
  • Pe mail-ul cu care ți-ai creat contul vei primi confirmarea comenzii
  • Doar în timpul livrării poți contacta curierul Glovo pentru nelămuriri sau informații
  • Poți plăti cu cardul direct în aplicație sau cash la livrare
  • Oferă un rating după fiecare comandă atât magazinului/restaurantului de la care ai comandat, cât și curierului
  • După finalizarea comenzii, găsești pe mail confirmarea și detaliile livrării
Citește și: