Cum te poate ajuta o aplicație mobilă de telemedicină dacă te îmbolnăvești în vacanță? [P]

Cum te poate ajuta o aplicație mobilă de telemedicină dacă te îmbolnăvești în vacanță? [P]

Visezi la noi locuri de vizitat și aventuri pentru următorul concediu? Știm că ți-ai planificat vacanța în detaliu, ai petrecut ore întregi cu ochii în ecranul computerului, având cincizeci de file deschise în același timp și ești atât de entuziasmat să fii acolo, acum, în concediu. Dar, din păcate, intervine o problemă medicală. Fie te îmbolnăvești tu sau unul dintre copii.

Te afli într-un oraș sau o țară străină și nu știi cât de gravă ar putea fi situația sau unde să găsești un medic. În aceste condiții, există o soluție simplă, pe care o poți găsi chiar pe telefon – myTeleDoc, o aplicație care te pune în contact cu un medic în doar câteva secunde.

„Dacă sunteți plecat de acasă în această vară într-o călătorie de familie și cineva din grupul cu care ați mers are nevoie de tratament imediat pentru o afecțiune medicală minoră, medicii din aplicația myTeleDoc pot să vă dea sfaturi cu privire la majoritatea afecțiunilor frecvente și chiar pot prescrie medicamente atunci când este indicat. myTeleDoc ajută pacienții să intre în legătură cu un medic dacă au probleme, în orice moment al zilei sau al nopții, de oriunde, chiar dacă sunt în vacanță. Există planuri flexibile pentru a satisface nevoile fiecărui pacient, de la abonamente anuale la apeluri individuale”, a declarat Florian Brandstetter, CEO și cofondator al TeleDoc.

Florian Brandstetter, CEO și cofondator al TeleDoc

Ce este aplicația myTeleDoc, disponibilă în România

TeleDoc, una dintre cele mai inovatoare start-up-uri TeleHealth cu sediul în Austria, și-a lansat noua aplicație de telemedicină, myTeleDoc, pe piața din România. Serviciile sunt disponibile prin intermediul aplicației pe IOS, Android, dar și pe dispozitivele Huawei. Aplicația vă va ajuta dacă aveți nevoie de un medic în timp ce sunteți în vacanță.

TeleDoc este o combinație de două cuvinte: Telecomunicații și Doctor, descrierea perfectă pentru telemedicină. Se referă la diagnosticare și terapie în cadrul cărora distanța spațială sau temporală dintre medic, terapeut, farmacist și pacient este acoperită prin intermediul telecomunicațiilor.

Modelul de afaceri al TeleDoc funcționează pe bază de abonament anual plătit lunar de segmentul utilizatorului final. Aplicația myTeleDoc oferă două tipuri de abonament, care corespund nevoilor clienților: TeleDoc Basic, un abonament pentru o persoană și TeleDoc Family, un abonament pentru doi adulți și doi copii. De asemenea, pentru cei care nu doresc un abonament, există posibilitatea de a intra în legătură cu un medic printr-un apel individual. În acest moment, fiecare utilizator primește un apel gratuit pentru a încerca serviciul. Costul abonamentului lunar începe de la 22 de lei.

TeleDoc creează, de asemenea, parteneriate B2B, oferind programul TeleDoc Travel pentru industria turismului.

„Programul TeleDoc Travel a fost conceput pentru a ajuta industria turismului să ofere clienților un nou nivel de siguranță. De exemplu, agențiile de turism pot include în ofertele lor, pe lângă transport, cazare și masă, accesul la myTeleDoc, ceea ce înseamnă accesul la un medic oricând, în cazul în care apar probleme de sănătate în timpul călătoriei clienților lor”, a adăugat Florian Brandstetter, CEO și co- fondator TeleDoc.

Viziunea TeleDoc este de a face asistența medicală mai accesibilă și mai convenabilă pentru toată lumea! Misiunea TeleDoc este de a face vizitele medicilor mai simple și mai rapide prin digitalizare! Valorile companiei sunt etica, încrederea, transparența, responsabilitatea, profesionalismul, munca în echipă și mândria (în oameni și muncă).

Aplicația poate fi descărcată de aici pentru IOS, aici pentru Android și aici pentru dispozitivele Huawei.