Sweetgreen a investit într-un robot pentru salate: ai avea curaj să le încerci

Sweetgreen a investit într-un robot pentru salate: ai avea curaj să le încerci

Sweetgreen va face o investiție, în următoarea perioadă, într-un nou robot de bucătărie. Nu este un robot de bucătărie convențional este o tehnologie nouă. El va schimba felul în care mâncarea sănătoasă va fi servită.

Sweetgreen este un lanț american de restaurante în care se servesc salate. Acesta a fost fondat în 2007 de Nicolas Jammet, Nathaniel Ru și Jonathan Neman. Ei au deschis primul restaurant imediat după ce au terminat facultatea.

Astăzi compania are peste 4.000 de angajați. Clienții pot comanda mâncare sănătoasă atât din restaurant cât și prin aplicația pusă la dispoziție de companie.

Noul tip de robot ușurează munca și schimbă felul în care un restaurant servește mâncarea. Implementarea tehnologiei Spyce va avea loc în cele peste 130 de locații pe care le are Sweetgreen.

Ce fel de mâncare servește Sweetgreen în restaurantele sale?

Restaurantul servește o varietatea mare de salate și boluri cu mâncare caldă. Meniul este gândit în așa fel încât produsele conținute să fie în mare parte de tip sezonier. Astfel meniu poate să fie cât mai sănătos și poate să conțină legume proaspete. Din 2015 clienții pot solicita meniuri și de pe aplicația proprie.

Calitatea mâncării va crește odată cu noua tehnologie. De asemenea și eficiența cu care este servită mâncarea. În viitor, când veți comanda un meniu în bucătăriile Sweetgreen, ea va veni în timp util și cel mai probabil pe o bandă rulantă.

Tehnologia Spyce presupune pregătirea unei mese într-un mod eficient și într-un timp scurt datorită robotizării proceselor de preparare. Astfel, angajații restaurantului vor avea timp mai mult pentru partea de socializare cu clienții.

Roboții Spyce folosesc inducția magnetică pentru a încălzi mâncarea, iar după pregătirea fiecărei comenzi se clătesc automat. Ei nu reușesc să pregătească mâncarea în totalitate dar ajută foarte mult la eficientizarea pregătirii.

Sweetgreen își propune să îndeplinească comenzile mai repede și să ofere mai multe opțiuni de meniu sănătoase dincolo de salate și boluri calde.