Surpriza Huawei pentru români odată cu primăvară: vouchere de 3.000 de lei și cel mai spectaculos telefon, oferite cadou

Surpriza Huawei pentru români odată cu primăvară: vouchere de 3.000 de lei și cel mai spectaculos telefon, oferite cadou

Huawei sărbătorește lansarea noului magazin Huawei Online Store și o face în stil mare cu premii considerabile pentru românii pasionați de tehnologie.

Ce propune Huawei cu acest magazin e destinația zero cu toate categoriile de dispozitive proprii, de la tablete și laptopuri la telefoane, wearables (ceasuri, brățări de fitness) și echipamentele audio deosebite. Huawei Online Store este special creat pentru a-i menține în permanență pe consumatori conectați  la produsele și cele mai bune oferte Huawei.

În cazul premiului special, e vorba de Huawei Mate Xs, cel mai spectaculos dispozitiv pliabil și un model care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Prin intermediul acestuia ai la dispoziție un ecran generos pe care să-ți faci treaba, să te bucuri de conținut sau să-ți vezi pozele și videourile pe care le-ai tras cu toate camerele excelente cu care e dotat Mate Xs. Acesta, în valoarea de 10.999 de lei, e doar unul dintre premiile oferite de companie cu ocazia lansării noului magazin.

Odată cu Huawei Online Store, care va fi lansat în aprilie, compania a anunțat o serie de premii, surprize și concursuri, special gândite pentru iubitorii de tehnologii de ultimă oră. Înainte de toate, a dat startul înscrierilor la obținerea de vouchere de până la 3.000 lei în magazinul online Huawei, dar și alte premii surpriză.

Și cea mai mare surpriză e Huawei Mate Xs. Acesta va fi câștigat de un român norocos la finalul unui concurs special. Pentru a participa clienții trebuie să facă achiziții de peste 100 de lei. În plus, primii 500 astfel de clienți, care cumpără de peste 100 de lei din magazin, primesc premii surpriză de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 lei.

Totodată, toți cei care se înscriu la newsletter-ul de pe pagina oficială primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziția de produse în noul magazin. Mai mult, clienții care își fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare de 3.000 de lei pe care le pot folosi în magazin.

Nu în ultimul rând, ține cont că atunci când un client recomandă o altă persoană pentru a-și crea cont în magazin, acesta cât și cel recomandat primesc vouchere suplimentare de 50 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: