Spring Sale 2021: Windows 10 Professional la 7,40 euro, Office 2019 Pro Plus la 29,69 euro și multe altele! [P]

Spring Sale 2021: Windows 10 Professional la 7,40 euro, Office 2019 Pro Plus la 29,69 euro și multe altele! [P]

Lumea se trezește la viață primăvara. După tot griul și frigul din lunile de iarnă, dintr-o dată ne bucurăm de sunete, priveliști și mirosuri spectaculoase ale naturii – și toate acestea ne invită la noi începuturi.

A fost o iarnă dificilă pentru toată lumea, așa că dezghețăm prețurile și îți pregătim computerul să iasă din hibernare. Pentru cei norocoși, care vor să-și cumpere un computer nou sau vor să-și îmbunătățească productivitatea în acest an, Microsoft Software Spring Sale debutează pe Keysoff.com.

Keysoff deschide noul sezon cu reduceri masive, astfel că e oportunitatea perfectă să găsești oferte incredibile la Windows și aplicații Office:

Prețul original al Windows 10 Professional e de 200 euro – DAR NU AR TREBUI SĂ PLĂTEȘTI ATÂT DE MULT!

50% reducere pentru Windows cu codul de reducere ESD50:

>>MAI MULT

Cele mai bune aplicații Office la prețuri de neegalat – Toate pentru muncă și educație mai bune!

58% reducerei la Microsoft Office cu codul ESD58:

>>MAI MULT

Să cumperi de la Keysoff e pe cât de simplu ar trebui să fie totul! Imediat ce-ai plasat comanda, primești pe mail cheile de activare a produselor – fără să trebuiască să aștepți zile la rând! În cazul în care ai întrebări, prin customer service ai acces la suport rapid și deplin de fiecare dată când ai nevoie

Dacă sunt probleme sau doar ai o întrebare, prin customer service găsești rezolvarea și e activ 24/7. Poți contacta serviciul al adresa de mail: service@keysoff.com și să spui ce dificultate întâmpini.

Nu-ți mai rămâne decât să profiți de avantajele Microsoft Software Spring Sale și să te bucuri de toate produsele pe care le prinzi la cele mai bune prețuri de pe piață.

Citește și:
Etichete: