12 oct. 2021 | 13:55

Serviciile bancare continuă să se digitalizeze: ce vor putea face românii acum

ACTUALITATE
Serviciile bancare continuă să se digitalizeze: ce vor putea face românii acum

OTP Bank continuă amplul său proces de digitalizare a serviciilor pe care le furnizează clienților. Prin urmare, banca lansează serviciul Contactless ATM pentru retragerile de numerar de la bancomatele instituției.

Persoanele interesate de noile beneficii digitale trebuie să știe că retragerea de numerar este posibilă prin intermediul dispozitivelor (telefoane, ceasuri inteligente) care utilizează aplicații de portofel digital precum Apple Pay sau OTPay.

O nouă soluție digitală pentru românii care apelează la serviciile bancare

„Lansăm o nouă dezvoltare menită să facă utilizarea serviciilor bancare și mai ușoară pentru clienți, Contactless ATM, o soluție modernă și cerută tot mai mult la nivel național. Este un pas firesc în strategia noastră de dezvoltare organică și, în același timp, un proiect care ne arată importanța ambelor medii de interacțiune cu clientul, deoarece acest serviciu îmbină sinergiile, mobilitatea și soluțiile specifice mediului digital cu utilitatea serviciilor oferite în sucursală”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, Coordonator al Diviziei de Afaceri în cadrul OTP Bank România.

Funcționalitatea este disponibilă pentru orice card Mastercard sau Visa emis de OTP Bank Romania, care dispune de funcția contactless.

Totodată, mai spun reprezentanții instituției bancare, OTP Bank România se află în plină implementare a programului de investiții pentru modernizarea rețelei de bancomate proprii, astfel că serviciul „Contactless ATM” este deja disponibil prin intermediul a 109 ATM-uri la nivel național, urmând ca în prima parte a anului viitor acesta să fie disponibil la toate cele 148 de terminale.

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Promovând inovația, creșterea stabilă și servicii financiare integrate, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană.