O bancă din România oferă mii de lei cadou. Vezi aici condițiile pentru a obține banii

O bancă din România oferă mii de lei cadou. Vezi aici condițiile pentru a obține banii

Unicredit Bank, una dintre cele mai puternice instituții bancare prezente pe piața românească, lansează o ofertă pentru toți românii.

Persoanele care vor accesa un credit pentru cumpărarea unei locuințe, ar putea primi un cadou în valoare de 2.000 de lei de la instituția bancară.

„Clienții care accesează un credit ipotecar sau imobiliar de la UniCredit Bank în perioada 02 august 2021 – 01 octombrie 2021 (și îndeplinesc condițiile campaniei) primesc de la banca un cadou de casă nouă: un premiu în valoare netă de 2.000 de lei”, au transmis reprezentanții băncii.

Conform băncii, campania este disponibilă atât clienților noi ai băncii cât și clienților existenți care depun o cerere de credit în perioada campaniei și se referă atât la creditele acordate pentru achiziția unei case / locuințe, cât și la cele pentru refinanțarea unui credit ipotecar / imobiliar acordat de o altă bancă.

Excepție fac împrumuturile ipotecare acordate în cadrul programului Noua Casă.

„Venim în întâmpinarea clienților noștri”

Reprezentanții băncii declară că această ofertă este lansată ca o formă de sprijin pentru clienții ce decid să facă poate unul dintre cei mai importanți pași în viața lor, acela de a-și cumpăra propria locuință.

Știm cu toții că nevoile sunt numeroase și diverse într-un astfel de moment, iar orice cadou și orice sumă de bani este foarte utilă proaspeților proprietari.

„Venim în întâmpinarea clienților noștri care aleg în această perioadă să își cumpere casa visată cu un credit de la UniCredit Bank cu un cadou: 2.000 de lei pe care pot să îi folosească așa cum doresc.

Vedem la nivel social o schimbare care, credem noi, va persista: oamenii caută spații mai mari, poate mai aproape de parcuri și nu de locul de muncă, sau în afara orașelor.

Pentru toți aceștia, continuăm să promovăm produse care să răspundă cât mai bine nevoilor lor – de exemplu, în această perioadă desfășurăm o campanie dedicată Creditului Verde pentru Casă, un produs de finanțare imobiliară cu dobândă fixă în primii cinci ani”, a declarat Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Retail, UniCredit Bank.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: