31 aug. 2021 | 13:35

Nu mai stai la coadă în spital: prin telemedicină, obții o consultație doar cu un click

ACTUALITATE
Nu mai stai la coadă în spital: prin telemedicină, obții o consultație doar cu un click

Pandemia de coronavirus a schimbat numeroase lucruri, printre care și accesul la medici și investigații. Astfel, a luat amploare conceptul de telemedicină.

În doar câteva minute, cu un simplu click, ai acces la cei mai buni profesioniști în sănătate, atât din România, cât și din străinătate. Fără să stai la coadă într-un hol aglomerat sau să aștepți câteva luni pentru a avea acces la medicul dorit. Poți să stai pe canapeaua ta și să iei legătura cu un specialist cu care să-ți discuți problemele de sănătate.

Prin telemedicină, ai sănătatea la un click distanță

Pandemia a sporit digitalizarea. De la cozile interminabile din spitale, listele imense de așteptare și programările făcute cu săptămâni sau chiar luni înainte, am ajuns să beneficiem de cele mai bune sfaturi medicale fără să ne deplasăm în afara casei, în cel mai scurt timp posibil.

Una dintre platformele de telemedicină care oferă consultații online este platforma de telemedicină sosmydoctor.com. Aceasta reunește nume importante din toate domeniile medicinei, atât din România, cât și din străinătate, care sunt la dispoziția pacienților pentru consultație medicală de specialitate, conform Economica. Se adresează pacienților din Europa, iar medicii de top sunt din România, Turcia, Italia, Germania, Marea Britanie și în curând chiar din America.

În cadrul acestei platforme poți găsi specialiști de top din întreaga lume, cu diverse specializări (chirurgie, obstetrică-ginecologie, dermatologie, pediatrie, boli infecțioase, urologie-nefrologie, psihiatrie, psihologie, stomatologie, nutriție și boli metabolice etc).

Transparența este un mare avantaj al acestei platforme de telemedicină. Așadar, vei ști de la bun început care este costul pentru consultația medicală la specialistul dorit, data și ora consultației. Costul și durata consultației sunt trecute în dreptul fiecărui specialist de pe platformă, plata urmând a fi efectuată online, prin card bancar sau PayPal.

În ceea ce privește programarea, poți să-ți iei gândul de la minutele în șir pierdute la telefon sau de la statul la cozile imense la medicul de familie și ulterior la spital, pentru a ajunge la specialistul care dorești să te consulte.