Instagram îți va permite, în sfârșit, să faci acest lucru. Utilizatorii abia așteptau vestea

Instagram îți va permite, în sfârșit, să faci acest lucru. Utilizatorii abia așteptau vestea

După ce ani de zile s-a concentrat exclusiv pe varianta aplicației mobile, cei de la Instagram vin cu îmbunătățiri și pentru desktop.

Mai exact, Instagram se gândește în cele din urmă să permită utilizatorilor să posteze de pe computerele lor. Mai mulți utilizări Twitter au observat că funcția de testare a fost activată joi și au făcut marele anunț pe rețeaua de socializare.

„Știm că mulți oameni accesează Instagram de pe computerul lor”, a spus un purtător de cuvânt al Instagram. „Pentru a îmbunătăți această experiență, testăm acum capacitatea de a crea o postare Feed pe Instagram cu browserul lor de pe desktop.”

Testul nu este disponibil pentru toată lumea și permite utilizatorilor doar să creeze postări pentru fluxul principal.

De ce a luat Instagram această decizie tocmai acum?

Putem spune că nimic nu este întâmplător. În ultima perioadă, pe fondul pandemiei de coronavirus, se pare că oamenii au început să foloseasca în număr tot mai mare Instagram de pe computerele lor.

Această creștere a numărului de utilizatori desktop nu putea fi neglijată de companie, așa că s-au decis schimbări care să vină în întâmpinarea utilizatorilor dornici de experiența Instagram pe desktop.

Instagram a adăugat posibilitatea de a vizualiza Povești pe web în 2017 și a adăugat mesaje directe pe desktop la sfârșitul anului trecut. De atunci, nimic semnificativ nu s-a întâmplat pentru varianta desktop.

Experții din cadrul companiei nu cred că noua funcție va afecta aplicația mobilă. Ba din contră, cei de la Instagram se așteaptă ca utilizatorii să petreacă acum mai mult timp, deoarece vor sta conectați și de pe computere, dar și de pe telefoanele mobile. Prin urmare, timpul alocat platformei va crește.

„Utilizatorii care folosesc ambele funcții petrec mai mult timp pe fiecare interfață, comparativ cu utilizatorii care folosesc fiecare interfață exclusiv”, e de părere unul dintre angajații Instagram.

Citește și:
Etichete: