Digi taie prețurile la jumătate: cum iei cel mai ieftin abonament mobil din România

Digi taie prețurile la jumătate: cum iei cel mai ieftin abonament mobil din România

În timp ce operatori ca Vodafone sau Orange au succes pe zona prepay, Digi | RCS-RDS mizează pe abonamentele Optim. Așa e cazul și acum cu o campanie de reduceri.

Cifrele pe ianuarie și februarie, pe portare în România, arată că grupul Digi | RCS-RDS e lider la acest capitol. În total, de la introducerea portabilității până la 28 feb 2021, operatorul a portat peste 2.460.843 de numere de telefonie mobilă, reprezentând 38% din totalul portărilor de numere de telefonie mobilă (6.545.115), din octombrie 2008 până la finalul februarie 2021.

Campania de acum e tot pentru portare și e adresată noilor clienți care vor să plătească mai puțin, dar să aibă un pachet cât de cât onorabil de internet și minute.

Abonamente la jumătate de preț la Digi

„Cel mai tare în portare” e campania prin care Digi | RCS-RDS vrea să atragă noi clienți. Propunerea sună așa: „Vino cu numărul tău de mobil în rețeaua Digi și te bucuri de net 4G nelimitat, minute și SMS-uri la fel, cu abonamentul Optim Nelimitat. Totul pentru 2.5 Euro/ lună (TVA inclus), timp de 6 luni. În plus, tu decizi cum îți convine: fie portezi o cartelă prepay, fie un abonament din altă rețea”.

După cele șase luni ai de plătit 5 euro pe lună pentru același abonament. Oferta e disponibilă online și în magazine. Operatorul propune și patru telefoane, dacă vrei: Samsung M11, Motorola E7 Plus, Xiaomi Redmi 9, Nokia 2.4. Dacă vrei să profiți, ai timp până la 31 martie. Ai toate detaliile despre campanie aici.

Ține cont și că aceste contracte aferente acestei campanii se încheie pentru perioada de 24 de luni. Reducerea 50% din valoarea abonamentului este de 6 luni și se aplică în lunile 7 – 9 și 19 – 21 de abonament, pentru clienții care se portează de la un abonament sau de pe o cartelă prepaid din altă rețea la un abonament Digi Mobil.

Ca internet mobil, la acest abonament, ai 50 GB de net pe care îi poți folosi 3G / 4G și încă 80 GB pe care îi poți folosi 4G/5G. Dar da, conectivitatea 5G nu e disponibilă peste tot, așa că profiți când prinzi.

Citește și:
Etichete: