Digi RCS RDS rupe gura târgului: ce ar trebui să faci în România, să profiți de ofertă

Digi RCS RDS rupe gura târgului: ce ar trebui să faci în România, să profiți de ofertă

Digi este Rețeaua Națională care își păstrează poziția de lider imbatabil al portabilității, atât în primul semestru al anului 2021, în care a atras 270.604 numere de telefonie mobilă, cât și de la debutul serviciului de portare, cu peste 2.645.000 numere de telefonie mobilă portate (octombrie 2008 – iunie 2021).

Anunțul zilei vine de la Digi RCS RDS. Sunt vizate toate companiile din România.

Digi Business lansează campania Rețeaua Națională și pune la dispoziția utilizatorilor persoane juridice o ofertă avantajoasă la portare în rețeaua mobilă.

Astfel, clienții companii care își portează numărul la DIGI beneficiază de 50% reducere din valoarea facturii, în primele șase luni, la contractarea tipului de abonament Business Nelimitat, pentru o perioadă de 24 de luni. Oferta se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți.

Digi are o ofertă de nerefuzat pentru companiile din țară

Digi

Cu Business Nelimitat, clienții primesc un pachet generos de beneficii să comunice fără griji cu partenerii lor de afaceri: trafic de internet nelimitat, minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, o mie de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, SMS-uri nelimitate în rețea.

În funcție de numărul de pachete contractate, prețurile integrale pe care clienții le plătesc lunar per abonament variază între 3,3 euro (fără TVA) pentru 1-5 abonamente, 2,9 euro (fără TVA) pentru 6-19 abonamente și 2,5 euro (fără TVA) pentru mai mult de 20 de abonamente.

Campania este valabilă în perioada 22 iulie – 31 august 2021 și este disponibilă în magazinele companiei, prin reprezentanții de vânzări Digi Business și pe digi.ro.

Rețeaua mobilă are o acoperire de 99,5% din populația țării cu servicii în tehnologia 3G (2G + 4G în anumite zone) și de peste 98,1% din populație, la standarde 4G. Din 2019, DIGI a început dezvoltarea rețelei 5G, în marile aglomerări urbane și în mai multe zone cu trafic intens (Valea Prahovei și litoralul românesc, zona Mamaia-Constanța). Fără costuri suplimentare, abonații DIGI care dețin terminale compatibile 5G pot accesa internetul nelimitat și în cea mai nouă tehnologie disponibilă în domeniul comunicațiilor mobile.