Dacă nu ai mers încă în vacanță, Budapesta este la distanță de un bilet CFR

Dacă nu ai mers încă în vacanță, Budapesta este la distanță de un bilet CFR

Știm cum e să ai mult de muncă și să nu îți poți programa un concediu toată vara. Dacă ești într-o astfel de situație, nu îți face griji, încă mai ai timp de distracție.

Dacă îți place Budapesta și vrei să pleci zilele acestea în vacanță acolo, o poți face fără să ai nevoie de un buget foarte mare. Cel puțin, transportul va fi foarte accesibil.

CFR Călători tocmai a publicat ofertele sale de călătorie către Budapesta, din București și Cluj.

Cât costă biletul către Budapesta

Dacă vei lua trenul din București, biletul te va costa minimum 27 de euro, în vreme ce biletul din Cluj către Budapesta pleacă de la 17 euro.

„Ofertele Smart NoFlex Ungariaşi Smart SemiFlex Ungaria au ca scop promovarea unor preţuri competitive pe unele relaţii internaţionale dintre România şi Ungaria. Dacă alegeți să călătoriți pe ruta Sibiu – Budapesta, folosind oferta Smart NoFlex Ungaria, prețul unei călătorii pornește de la 21 Euro pentru o călătorie simplă la clasa a 2-a”, au transmis reprezentanții CFR Călători.

Oferta Smart NoFlex Ungaria

Bucuresti Nord – Budapesta -27 €
Cluj Napoca – Budapesta – 17 €
Brasov – Budapesta – 24 €
Sibiu – Budapesta – 21 €
Satu Mare – Budapesta – 14 €
Constanta – Budapesta – 30 €
Iasi – Budapesta – 27 €
Cluj Napoca – Debrecen – 13 €
Baia Mare – Debrecen – 7 €
Cluj Napoca – Gyor – 21 €

Trebuie să știi că, pentru acest tip de ofertă, legitimațiile de călătorie sunt valabile 3 zile, iar umărul locurilor este limitat. De asemenea, călătorii trebuie să utilizeze trenul înscris pe legitimația de călătorie, iar îmbarcarea în acest tren trebuie să se facă în ziua înscrisa pe legitimația de călătorie.

La fel de important este și faptul că rezervările de locuri (vagon clasă sau cușetă) emise în legatură cu oferta SMART NoFLEX nu se schimbă și nici nu se restituie

Oferta Smart SemiFlex Ungaria

Bucuresti Nord – Budapesta – 42 €
Cluj Napoca – Budapesta – 27 €
Brasov – Budapesta – 37 €
Sibiu – Budapesta – 32 €
Satu Mare – Budapesta – 21 €
Constanta – Budapesta – 47 €
Iasi – Budapesta – 42 €
Cluj Napoca – Debrecen – 19 €
Baia Mare – Debrecen – 12 €
Cluj Napoca – Gyor – 32 €

E util să știi faptul că oferta permite restituirea totala, iar legitimațiile de călătorie pot fi restituite numai înainte de prima zi de valabilitate. Taxa de restituire este 25% din prețul biletului, dar minim 3 euro/ persoană. Restituire parțială nu este permisă.

Începând cu prima zi de valabilitate a legitimatiei de calatorie, nu este permisa restituirea rezervărilor emise în legătură cu legitimația de călătorie SMART SemiFLEX.

Schimbul este considerat o restituire și o nouă emitere, atât a legitimației de călătorie cât și a rezervărilor aferente.

Și aici, legitimațiile de călătorie sunt valabile 3 zile, iar numărul locurilor este limitat.

Nu în ultimul rând, oferta este valabilă la clasa a 2-a și la clasa 1.