Cum poți obține un salariu de aproape 6.000 de euro pe lună, fără studii și experiență

Cum poți obține un salariu de aproape 6.000 de euro pe lună, fără studii și experiență

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă foarte bine plătit, s-ar putea să fi ajuns unde trebuie. Există o oferă pe care nu vei putea refuza, dacă ești dispus să accepți anumite condiții.

Ai putea să te angajezi pe un salariu de aproape 6.000 de euro pe lună, dacă ai fi dispus să pleci din România și să muncești în Marea Britanie.

Ce trebuie să faci pentru acești bani

Pentru 5.000 de lire (aproape 6.000 de euro), aici poți munci ca taximetrist.

Dacă ideea îți surâde, află că Addison Lee Ltd., cea mai mare firmă de taxi din Londra, oferă salarii lunare de 5.000 de lire sterline. Chiar dacă sună prea frumos să fie adevărat, aceste salarii chiar se dau aici. Desigur, nivelul de trai este și el mai crescut decât în România. Chiriile, transportul sau alimentele au prețuri mult mai mari decât la noi, însă dacă îți cauți locuri convenabile pentru a trăi sau vii în UK cu un partener de viață, situația financiară e imposibil să nu se îmbunătățească semnificativ.

Potrivit celor de la Addison Lee Ltd., salariul se aplică din prima lună și presupune ca șoferii să efectueze 140 de curse.

De asemenea, dacă ți se pare că muncești prea mult, nu te speria, fiindcă firma angajatoare oferă și zile libere plătite, dar și contribuții pentru pensii. După câțiva ani munciți aici, te poți alege cu o pensie destul de bună.

Dacă pasiunea ta nu este șofatul și nu te vezi practicând această meserie, nu e cazul să-ți faci griji. Trebuie doar să-ți dorești cu adevărat să vii în Marea Britanie, pentru că aici sunt locuri de muncă disponibile pentru toate domeniile de activitate. E imposibil ca o persoană să nu-și găsească un job, indiferent de calificarea sa sau de aptitudinile pe care le are într-un anumit domeniu de activitate.

Marea Britanie se confruntă cu un deficit acut de forță de muncă, din cauza Brexit-ului, motiv pentru care, dacă te interesează să vii aici, trebuie să te asigură că îndeplinești condițiile legale de muncă și că esti o persoană serioasă.

Citește și: