Cum poți ajunge să câștigi peste 5.000 de euro lunar: care sunt condițiile

Cum poți ajunge să câștigi peste 5.000 de euro lunar: care sunt condițiile

Probabil că nu există persoană care să nu viseze la un job foarte bine plătit, de câteva mii de euro lunar. Pentru a obține un astfel de loc de muncă trebuie să îndeplinești unele criterii, cum ar fi o anumită specializare, însă nu este imposibil.

O companie din Marea Britanie, specializată în comerțul cu produse de uz casnic și personal, caută angajați, chiar în această perioadă. Salariile pe care le oferă sunt mai mult decât generoase, depășind pragul de 5.000 de euro lunar.

Conform profit.ro, acesta este cel mai bine plătit job al săptămânii. Se pare că recrutările se vor realiza pe partea de IT. Prin urmare, este un job nișat, atribuit acestor tipuri de angajați și specialiști, despre care știm deja că se bucură de domeniile de activitate cele mai privilegiate din punct de vedere financiar, atât în România, cât și în afara granițelor țării.

Ce presupune jobul cu salariu uriaș

Concret, compania despre care am vorbit anterior recrutează un inginer IT specializat în Tech Lead Java. Salariul este cuprins între 5.000 și 5.500 de euro pe lună, iar job-ul este 100% remote, arată platforma Bestjobs.ro.

Dacă nu ești specializat în tehnologie, nu îți face probleme. Din fericire, piața muncii din România se confruntă cu un deficit acut de forță de muncă. Mai exact, avem mai multe locuri de muncă disponibile, decât persoane dispuse să lucreze. Prin urmare, anagajatorii publică lunar mii de joburi pentru care caută personal calificat sau nu.

Există locuri de muncă în România plătite cu mii de euro care nu sunt neapărat din zona IT, adresându-se, astfel, unei categorii mult mai ample de cetățeni. Prin urmare, iată câteva joburi postate săptămâna aceasta pe platforma de recrutare de forță de muncă, pentru care angajatorii oferă salarii de 2.000 de euro pe lună:

– companie din domeniul energiei regenerabile recrutează un reprezentant de vânzări în Cluj-Napoca;
-multinațională din domeniul tehnologiei angajează un Senior Legal Consultant în București;
– companie caută un inginer constructor, tot în București.

Aceste trei anunțuri sunt dovada clară a faptului că nu ai nevoie de înalte calificări în IT pentru a te bucura de o remunerație generoasă lunar, de la angajatorul tău.

Citește și: