Cum îți schimbi numele pe Skype, dacă nu mai este valabil sau vrei unul profesionist

Cum îți schimbi numele pe Skype, dacă nu mai este valabil sau vrei unul profesionist

Deși ai crede că este exact invers, o adresă de email o poți păstra toată viața, în timp ce un nume se mai poate schimba. Poate te-ai căsătorit și ai luat numele soțului sau al soției, poate ai folosit o poreclă în cea mai mare parte a vieții, dar acum vrei ca lumea să te știe după numele adevărat. Această modificare o poți face și pe Skype.

În cazul în care ai ajuns să fii recunoscut sub un alt nume în viața reală sau ți-ai dori să se întâmple asta, în primul rând, trebuie să ți-l schimbi și în mare univers al internetului, începând cu Skype. Aplicația de videoconferință a celor de la Microsoft îți face viața destul de ușoară când vine vorba de acest subiect, deși trebuie reținută o distincție importantă. Îți poți schimba numele pe Skype, dar nu și ID-ul, adresa de email pe care o folosești la autentificarea pe platformă. Numele, în schimb, este cel care apare în lista contactelor tale când cineva te adaugă sau îl adaugi tu pe el. Acesta este detaliul care contează.

Cum îți schimbi numele pe Skype

Dacă folosești Skype pe PC, Mac sau Web, procesul de schimbare al numelui este similar. Pornești aplicația, te autentifici și faci click în stânga sus pe imaginea ta de profil. În noua fereastră te interesează Skype Profile sau Profil Skype. În pagina de profil, similară cu cea de mai jos, faci un click pe creionul din dreapta numelui. Din acel moment, poți completa, modifica sau înlocui complet numele. Apeși pe bifa din dreapta pentru confirmare.

Dacă vrei să faci același lucru pe iPhone, iPad sau Android, faci click din nou pe fotografia ta de profil și alegi în noua fereastră Skype Profile. Atingi creionul din dreapta. Tastezi noul nume pe care ți-l dorești, confirmi modificările cu o bifă în dreapta noului nume. Modificările intră în vigoare în timp real.

Skype nume

Citește și: