Cel mai iubit gadget de pe piață se reinventează și revine în forță

Cel mai iubit gadget de pe piață se reinventează și revine în forță

Vești bune pentru pasionații de tehnologie și jocuri: Anul acesta va apărea o nouă versiune a Nintendo Switch cu afișaj OLED.

Noul Nintendo Switch vine cu un ecrad OLED actualizat, dar surprizele nu se opresc aici.

Nintendo Switch OLED va fi lansat pe 8 octombrie, la prețul de 349 dolari, precomenzile urmând să fie deschise în curând.

Iată tot ce trebuie să știi despre Nintendo Switch OLED

După cum sugerează și numele său, cea mai mare schimbare a noului Nintendo Switch este afișajul său OLED de 7 inci, care este mai mare, dar și mai performant decât ecranele LCD de 6,2 și 5,5 inci de pe Switch și respectiv Switch Lite.

Ecranele OLED sunt concepute pentru a oferi un contrast mai puternic și culori mai vibrante decât afișajele LCD standard, deoarece fiecare pixel este controlat individual.

Acesta funcționează la aceeași rezoluție de 1280×720 ca și predecesorul său – mult mai mică decât majoritatea consolelor noi.

Modelul OLED are și un suport mai larg reglabil, care se întinde pe toată partea din spate a sistemului și permite multiple unghiuri de vizualizare.

Nintendo-switch-afisaj-oled

Există, de asemenea, un port Ethernet încorporat pentru cei care doresc să utilizeze internetul prin cablu pentru cea mai bună conexiune posibilă.

Important de menționat este că Switch OLED are exact același procesor, memorie RAM și specificații generale ca și alte versiuni ale sistemului, astfel încât nu vei obține performanțe mai mari sau timpi de încărcare mai buni pentru jocuri.

„Cred că acest lucru este dezamăgitor pentru utilizatorii care se așteptau la ceva mai puternic”, a spus Louise Shorthouse, analist senior de jocuri la Ampere Analysis.

„Având în vedere lipsa actualizării puterii și diferența mică de preț dintre acest model și modelul pilot, credem că versiunea OLED va deveni în cele din urmă modelul pilot și originalul va fi eliminat treptat – poate până în 2022”, a mai spus expertul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: