Banii intră în cont în mai puțin de-o oră: cum obții un credit rapid în România

Banii intră în cont în mai puțin de-o oră: cum obții un credit rapid în România

Se dau credite speciale pentru toți românii. Este cel mai rapid credit pe care îl poți obține. Iată cum poți beneficia de bani.

Astfel, pe site-ul www.bcr-romania.ro apare distinct ca o categorie creditată rapid, maxim o oră – “Creditul pentru salariaţii din sectorul public”. Conform site-ului, bugetarii pot fi creditaţi cu sume de până la 10.000 de lei, rambursabilă în 1 – 12 luni.

Condiţia este să prezinţi fluturaşul de salariu şi buletinul, iar banii pot fi ridicaţi de la sediul firmei sau virați în contul clientului prin transfer bancar. De aceleaşi condiţii beneficiază şi salariaţii din poliţie, armată şi pompieri, notează Economica.net.

În afara creditelor pentru bugetari, BCR mai oferă şi un credit de până la 400.000 de lei, garantat cu maşina proprie, a companiei pe care o reprezinţi sau a unui prieten, dacă acesta vine cu tine la semnarea contractului. Valoarea creditului este stabilită în funcţie de valoarea mașinii (evaluată conform DAT şi Audatex), cu o dobândă medie lunară negociabilă. Autoturismul este păstrat în parcul Biroului de Credite Rapide pe perioada derulării contractului de împrumut.

Contractul se încheie pe 30 de zile cu posibilitatea prelungirii lunare şi fără un termen limită.

OTP Bank oferă un astfel de credit rapid

Una dintre băncile care oferă astfel de credite este OTP Bank. OTP anunţă lansarea unui nou instrument de creditare, Creditul 100% online de nevoi personale în lei, cu o durată de aprobare şi punere la dispoziţie a banilor de doar 30 de minute.

Potrivit Wall-Street.ro, creditul online de nevoi personale este disponibil pentru clienţii noi împreună cu pachetul de cont curent „LeZero”, care include Cont Curent, Card de debit, Internet & Mobile Banking.

Pentru a aplica pentru credit, clientul selectează parametrii împrumutului, suma dorită, oferă detaliile necesare despre situaţia financiară şi datele de identificare, după care verificarea şi confirmarea informaţiilor este realizată printr-un apel video. Analiza şi verificarea clientului, a veniturilor declarate şi a istoricului de creditare au loc automat şi, în cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc şi este semnat electronic.

Cum beneficiezi de bani

Aprobarea şi punerea la dispoziţie a banilor are loc în aproximativ 30 de minute şi nu implică comisioane de analiză dosar, administrare credit sau de deschidere cont curent. În plus, în cazul în care clientul încasează salariul într-un cont deschis la OTP Bank, beneficiază de o reducere cu un punct procentual la dobândă.

„Pentru lansarea Creditului online de nevoi personale în lei, OTP Bank a colaborat cu start-up-ul local FintechOS şi partenerul de consultanţă Deloitte. Tehnologia FintechOS este utilizată şi pentru procedura de onboarding digital şi permite recunoaşterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme şi recunoaştere facială, precum şi un modul automat de analiză şi decizie”, precizează sursa citată.

Suma maximă accesibilă prin noul produs de creditare este de 66.000 de lei, pentru o perioadă de maximum cinci ani, cu o dobândă fixă începând de la 7,99% pe an. Reprezentanţii OTP precizează, astfel, că pentru un credit în valoare de 45.000 lei, acordat pe cinci de ani, rata lunară se ridică la 912 de lei, iar DAE este de 8,29%.