Așa arată electrocasnicele viitorului. Sunt prietenoase cu mediul și conțin materiale reciclate din PET-uri și plase de pescuit

Așa arată electrocasnicele viitorului. Sunt prietenoase cu mediul și conțin materiale reciclate din PET-uri și plase de pescuit

Pentru toți liderii politici și directorii generali ai marilor companii din lume, urgența climatică a devenit nu doar un simplu subiect de discuție, ci o adevărată rezoluție.

Așa se face că unul dintre cei mai puternici jucători pe piața electrocasnicelor, Beko, s-a alăturat obiectivului de a combate poluarea și a decis să lanseze electrocasnice prietenoase cu mediul și să vorbească despre ele, dar și despre cât de important este să punem preț pe sustenabilitate.

Noile modele de electrocasnice ale companiei ne oferă o imagine despre cum vor arăta pe viitor toate aceste obiective din casele noastre, atunci când locuințele vor deveni cu adevărat sustenabile.

Electrocasnicele conțin materiale reciclate din PET-uri și plase de pescuit

Potrivit unui anunț al companiei, Beko a dezvoltat electrocasnice prietenoase cu mediul, pentru producția cărora sunt utilizate materiale reciclate din PET-uri și plase de pescuit, biocompozite pe bază de zaț de cafea și coji de ouă sau tehnologii ce permit dozarea corectă a detergentului, pentru un stil de viață mai sustenabil.

„Avem datoria de a proteja mediul înconjurător pentru generațiile viitoare și acum, mai mult ca oricând, trebuie să acționăm și să facem schimbări în acest sens. Beko a făcut pași importanți în această direcție și suntem mândri să putem oferi clienților din România acces la produse inovatoare, care să-i ajute să ducă o viață sustenabilă. Susținem activ misiunea grupului în ceea ce privește sustenabilitatea și am integrat această componentă ca parte vitală a modelului nostru de business, iar unitatea de producție de la Ulmi, prima fabrică 4.0 din România, reprezintă angajamentul nostru în această direcție”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

În prezent, Beko are în portofoliu șapte astfel de electrocasnice – o mașină de spălat rufe/mașină de spălat rufe cu uscător, un cuptor încorporabil, un uscător de rufe, un frigider, un espressor și o mașină de spălat vase – care îi ajută pe consumatori să limiteze impactul asupra mediului înconjurător.

„Obiectivele Arçelik în domeniul sustenabilității și eforturile noastre de lider la capitolul inovație sunt fețele aceleiași monede. Evoluția uneia este strâns legată de cealaltă. Depinde de noi toți să identificăm metode de a ne duce viața cu mai multă grijă față de mediu. Acum clienții noștri își pot echipa complet o casă sustenabilă, cu ajutorul electrocasnicelor Beko eco-friendly”, a declarat Hakan Bulgurlu, Chief Executive Officer Arçelik.

„Beko are drept misiune să-i ajute pe cei din generațiile viitoare să ducă o viață mai sănătoasă, care nu este posibilă decât printr-un stil de viață sustenabil, cu respect pentru planetă. Fiecare produs pe care îl folosim și toate acțiunile noastre au un impact asupra naturii. Așa că, dincolo de acest portofoliu care în prezent are șapte produse, căutăm în permanență să adaptăm tehnologiile existente pentru a face electrocasnicele mai prietenoase cu mediul. Pentru Beko, acesta este doar începutul”, a afirmat Zeynep Yalım Uzun, Chief Marketing Officer Arçelik.

Citește și:
Etichete: