Anunțul momentului de la Banca Transilvania. E valabil și românii trebuie să afle urgent

Anunțul momentului de la Banca Transilvania. E valabil și românii trebuie să afle urgent

Banca Transilvania vine cu un anunț important și totul are legătură cu BT Pay. Dacă ești client, trebuie să profiți de așa ceva.

În era digitală, inclusiv instituțiile bancare clasice trebuie să țină pasul pentru a fi sigure că rezistă în fața fintech-urilor. Astfel, Banca Transilvania anunță că extinde utilitatea BT Pay prin lansarea unei noi facilităţi, Funcția e disponibilă pentru toți clienții.

Actualizarea datelor personale e destinată de acum și clienţilor persoane fizice.

Anunț de la Banca Transilvania

Aplicaţia băncii a fost periodic completată cu noi facilităţi inclusiv complementare banking-ului – donaţii, oferte şi sănătate. Și vine acum cu o nouă funcție, una care are rolul de a extinde ce faci cu BT Pay.

Clienţii pot actualiza datele personale accesând din aplicaţie BT Pay/Setări/Profil. Din perspectiva relaţiei cu banca, datele personale înseamnă informaţii precum: date de identificare, date de contact, ocupaţie, angajator, nivel estimat al tranzacţiilor/zi etc.

Dacă ești client persoană fizică și vrei să-ți actualizezi datele, ai de acum la dispoziție și BT Pay, dar și celelalte metode deja cunoscute. Banca Transilvania susține că acestea sunt:

  • Prin site-ul BT, în secţiunea Actualizare date persoane fizice şi prin chatbot-ul Ino;
  • Telefonic (Call Center, 0264 30 80 28 sau *8028);
  • Prin aplicaţia BT Pay;
  • În sucursale şi agenţii.

De asemenea, pentru clienții care sunt persoane juridice există următoarele metode:

  • Prin site-ul BT, în secţiunea Actualizare date persoane juridice;
  • În sucursale şi agenţii.

Actualizarea datelor personale se face periodic de toate băncile deoarece este o cerinţă legală în România şi în Europa (Legea Nr. 129/2019, Regulamentul BNR Nr. 2/2019, dar şi Regulamentul UE 679/2016 privind protecţia datelor). Informaţii corecte si actuale înseamnă acces la produse şi servicii, la operaţiuni bancare şi la informaţii primite prin diferite canale de comunicare, dar şi precauţie din partea băncilor privind tranzacţiile derulate prin intermediul lor.

BT Pay se recomandă a fi primul super-app de banking şi payments din România, folosit în prezent de peste 1 milion de persoane.

Citește și: